Voldsomt overfald ved Karup søndag morgen 1


Modtaget fra Stig:

Af Stig Niklassen

Chancen bød sig for at tjekke mit hjemmevand søndag. Blot årets 2. tur. Godt man kom afsted, for i allerførste kast fik jeg sørme en havørred. Yes, sæsonen var reddet trods den sparsomme flid. Man kan jo ikke køre hjem efter 5 min. sådan en skøn morgenstund, så nu kunne jeg med ro i sjælen nyde sensommeren. En halv time senere kaster jeg spinneren ind under et træ ved modsatte bred. Et perfekt kast, blot et par centimeter fra brinken. Jeg lader spinneren synke inden jeg starter indspinningen. Øv, så blev kastet alligevel for tæt på. Det må være en rod jeg sidder fast i. Men roden begynder straks at rykke i linen. What the F…isk. Adrenalinen og pulsen pumper nu vild og dejligt .
Havørreden trækker roligt men hårdt i linen, og der er god tid til at tænke sig om. Væk fra buske og grøde, ud på åbent vand. Sådan. Den er dog ikke sådan at flytte rundt på, og der er efterhånden gået 15 min. Hvis ikke jeg ændrer taktik vil den jo nok få krogen arbejdet ud. Jeg har nettet klar og går ud i åen, og 5 min senere lykkes det at trække nettet op om den bagfra, selvom den ikke på noget tidspunkt har vist træthed. Så jeg var en lykkelig mand da jeg endelig kan løfte nettet med ørreden i sækken.
PR med godt 80 cm og 7kg. Tak for 25 gode år ved Karup Å.

Stig1 Stig2


One thought on “Voldsomt overfald ved Karup søndag morgen

Lukket for kommentarer.