Juniorture 2019


Billedet indeholder sandsynligvis: 9 personer, smilende personer, himmel, friluftsliv og natur

Alle er velkomne til at deltage på vores juniorture, så tag endelig en ven/veninde med, det kunne jo være, at I fandt endnu en fed aktivitet som I kunne dele. Vi stiller grej og udstyr til rådighed til alle, der har lyst til at prøve kræfter med fiskeriet. 

24. Februar – Fluebinding
Fælles bindearrangement med “Lystfiskerforening af 1926”. Denne dag har du mulighed for komme med ned i klubben og prøver kræfter med fluebinding. Vi binder fra klokken 10-15:00, der er bindegrej du kan låne og drop madpakken – klubben sørger for frokosten. Arrangementet er for alle, så ta’ gerne din ven med, men skriv det lige i din tilmelding (Af hensyn til frokost).

16.- 17. Marts – Kysttur

Kysttur med overnatning på Fyn. Vi pakker bilerne og sætter kursen mod Fyn i jagten på blanke havørreder. Vi kører fra klubhuset lørdag morgen klokken 07:30 og vi forventer at være hjemme igen søndag omkring klokken 15:00.
Turen kræver waders eller skridtstøvler, masser af varmt tøj og en god stor madpakke til lørdag.

24. – 25. Maj – Sundssø

Turen går til Sundssø. En lokal sø, som rummer store aborre og grumme gedder. Vi kører fra klubhuset klokken 08:00 og vi er senest tilbage søndag klokken 15:00.Vi har valgt at lave mulighed for overnatning, da flere af juniorerne har givet udtryk for, at de gerne vil give medefiskeriet et forsøg. Det er altså frivilligt om man har lyst til fiske begge dage.

Turen kræver waders eller skridtstøvler, påklædning efter vejret, en god madpakke og vil man gerne overnatte skal man huske: Liggeunderlag, sovepose, spisegrej og toiletsager.

24. – 25. August -Karup Å

Foreningen har noget fantastisk vand ved KarupÅ, som faktisk rummer et af verdens højeste gennemsnits størrelser på havørreder. Det er altså i denne å, du har muligheden for at fange en af de helt store havørreder. Det er kendt blandt lystfiskerne, at havørreden er mest aktiv i de mørke timer, så derfor vil vi prøve kræfter med natfluefiskeriet. Vi kører fra klubhuset lørdag morgen klokken 10:00 og er tilbage igen søndag omkring kl. 15:00. Vi befinder os ude omkring Karup, så der mulighed for at blive hentet ved åen, hvis man ikke kan fiske begge dage.  

Turen kræver waders, madpakke til lørdag, påklædning efter vejret og til dem der overnatter: Liggeunderlag, sovepose, spisegrej og toiletsager.

22. September – SkjernÅ

Det er blevet efterår, og der er for alvor ved at være pakket med laks og havørreder på foreningens vand i Skjernå. Vi kører fra klubhuset klokken 08:00 og forventer at være hjemme omkring kl.16:00

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os 🙂

Alt tilmelding sker senest 7 dage før turen til Emil Pedersen via sms: 51748731 eller mail: emil.ped97 [Email: emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ]

Klubhusets adresse.: Ålykkevej 15, 7400 Herning