Tyveri ved Tjæreovnene 1


I lørdags d. 16 var min svoger og jeg på tur til Hesselvig og Øvig. Efter at have fisket Hesselvig strækket af, valgte vi at køre ned til Tjæreovnene for at forsøge os der. Vi fiskede fra 16.00 til 19.00 på dette stræk. Da vi kom tilbage til bilerne kunne jeg til min store skræk se, at min bagrude var smadret og mit fiskegrej var stjålet 😥

Hvis der er nogen af jer, der har hørt eller set noget mistænkeligt i den periode er i velkommen til at henvende jer til mig på jesperhomann [Email: jesperhomann #AT# yahoo.dk - erstat #AT# med @ ]

Tyvene har stjålet min taske med fluegrej til 3 stænger,  en Guideline Lecie 9’6 klasse 7 samt et par vadestøvler.

Opfordringen lyder derfor. Lad være med at lade noget som helst ligge i bagruden, der kan ses udefra når du parkerer ved Tjæreovnene – tja måske bare sådan i det hele taget 😉


One thought on “Tyveri ved Tjæreovnene

  • Mike

    Ved hvordan det føles, jeg har været udsat for det samme her 6/5 samme sted samme rude men her tog de også lige min side rude med samt en del udstyr… det er utroligt at man ikke engang kan tage ud at fiske mere uden man ska tænke på om man kommer tilbage til en bil der er smadret…..

Lukket for kommentarer.