Tyveri af båd 2


Bestyrelsen må desværre meddele at vores båd i Gødstrup sø er blevet stjålet, det samme er vores årer og anker ved båden i Sunds sø.

Jeg skal undlade at kede jer, med min foragt for de mennesker, som begår noget sådant mod en forening som varetager manges interesse. Sagen er meldt til politiet.

Vi vil hurtigst få indkøbt nye årer og anker til båden i Sunds sø, så den kan bruges igen. Angeånde båden i Gødstrup så kommer det til at tage lidt tid inden vi har en båd igen. Vi skal først have søgt nogle midler, være heldige at få dem bevilliget, og derefter have købt båden. Vi vil informere her på hjemmesiden når det er på plads.

Ovenstående vil medføre nogle ændringer fremover. Det bliver således at Seatrout Herning vil komme til at stå for udlevering af nøgler, årer mm. Der bliver lavet et regsteringssystem hvor man skriver under, man skal også fremvise sit medlemskort ved udlevering. Der vil blive en udfordring angående søndage, hvor Seatrout har lukket men lad os starte ordningen op, og se om det bliver et problem.

Knæk og bræk derude.

På bestyrelsen vegne, Svend.

 

 

 

 


2 thoughts on “Tyveri af båd

 • Bjørn H. Pedersen

  Vi er et par stykker, som nyder sø-fiskeri.

  Men vi cykler altid og kører ikke bil!

  Det er fa… svært at cykle med 2 årer!!?? – Hvad gør vi?

  Bjørn og Finn

  • Knud Ø. Knudsen

   Der er beklagelig,t at vi ikke kan have vores grej i fred. De seneste 2 år, er der blevet stjålet årer mm. flere gange, af hensyn til vores økonomi er vi desværre nødt til at sikre udstyret på en bedre måde.

   Vi håber, at I fortsat får mulighed for at fiske i søerne

   Knæk og bræk
   Knud Ø. Knudsen
   kasserer

Lukket for kommentarer.