Rundvisning ved fiskevandet 5


Tilføjelse: Datoen for rundturen til HSF fiskevand er fastlagt

 • Dato: 18. April
 • Klokken: 09.00 og til sent om eftermiddagen, ca. 17.00.
 • Mødested: HSF Klubhus – Ålykkevej 15, 7400 Herning.
 • Husk: Grej og beklædning (også solbriller)
 • Husk: Madpakke, vand og evt. kaffe
 • Husk: Oversigtskort fra HSF
 • Sidste tilmeldingsfrist 12. April

Det bliver en god gåtur! Alle interesserede sender en mail til hugo [Email: hugo #AT# fluecast.dk - erstat #AT# med @ ] med navn, adresse og mobilnummer!

Jeg sender derefter en fællesmail til alle, så i kan aftale kørsel indbyrdes! P.t. Er vi ca. 11 mand!


Hej nye medlemmer (og gamle, hvis det har interesse)

HSF har noget enestående fiskevand fordelt på nogle af de mest attraktive vandløb i Danmark! Faktisk er der blevet endnu bedre i år, da en god håndfuld af foreningens medlemmer har ryddet langs vores stykker. Det betyder, at vores stykker nu er blevet endnu mere tilgængelige.

En ting er godt fiskevand – en anden er at fiske det rigtigt. Jeg vil derfor gerne tilbyde at vise stykkerne frem. Vi kan starte med det helt basale – hvor parkerer man, hvordan orienterer man sig? Derudover vil jeg være behjælpelig, hvis man ønsker at få finpusset sit fluekast, for derigennem at kunne fiske bedre og mere effektivt. Overhåndskast og underhåndskast.

De stykker jeg kender bedst er:

 • Karup Å: – Renseanlægget, hytten, Sommerhuset, Å-lykke, Hessellund og fællesstykket med Ikast efter Hessellund!
 • Skjern Å: – Hesselvig, Øvig, Tjæreovnene, Garagen og Transformatoren!

 • Rind Å: – Stykket inde i skoven ned mod spejderhytten!

Slå en mail på: hugo [Email: hugo #AT# fluecast.dk - erstat #AT# med @ ] – eller ring på 2086 1099!

Vi ses

 • Hugo Nielsen

5 thoughts on “Rundvisning ved fiskevandet

 • Flemming Pedersen (HSF web)

  Hej

  Jeg vil gerne takke især Ejler for at have vækket en fin debat. Omkring reportage ved åen og klubhuset så er der ikke noget vi hellere vil her i hsf-redaktionen end at bringe og også gerne medvirke til at udvikle – specielt omkring fiskeriet og tilbudene i klubhuset.

  Jeg har foreslået vores klubhusbestyrer forskellige ting som kunne være interessante og det er da muligvis noget der bliver arbejdet videre med (når tiden ellers er til det) – ligeså vil især jeg også gerne lave lidt reportage ved åen hvor der sker noget der kan have interesse for især nye medlemmer. Hugo kan bare sige hvad han finder interessant så tager vi gerne imod evt. artikler, og hvis der er tid også gerne med på arrangementerne.

  Det bliver dog bare ikke den 18. april da jeg har et andet arrangement, men med en lidt længere tidshorisont og planlægning er det ikke noget problem.

  Skriv endelig hvis der er noget som I syntes kunne være spændende at tage op.

  FP
  hsf-redaktionen

 • rene jensen

  jeg vil gerne meldes til rundturen

  venlig hilsen rene jensen
  reed_dynamite [Email: reed_dynamite #AT# hotmail.com - erstat #AT# med @ ]
  tlf 31950632

 • perr

  hej hugo ! vil lige sige at der ik er mange foreninger der tar sådan et initiativ for nye medlemmer, desværre ka jeg ik nå med såå hvis der sku findes een der vil vise mig og mugligvis en makker lidt rundt ved skjernå tar jeg/vi imod med kyshånd mvh per rudbeck haderslev

 • Ejler Nielsen

  Hej Hugo

  Egentlig er jeg lidt genert over endnu engang at skrive her på HSF, men jeg er jo efterhånden nærmest blevet skibent her på siden, men dit initiativ skal have en kommentar.
  Da jeg er en voksen dreng og har arbejdet i kommunikations/service branchen i en menneskealder næsten, og har oplevet rigtig meget, både godt og skidt – så må dit tilbud kvitteres med et rent 12 tal efter den nye skale. Den entusiasme som findes i HSF og som du følger op på, er jo enestående og unikt, og det er jo reelt rigtig mange kræfter du tilbyder klubben, og jeg kan kun sige at den modtages med kyshånd fra os uerfarne, og vi glæder os rigtig meget.

  Hvis Herning Folkeblad fulgte med her på siden og måske kikkede ned i klubhuset, og en tur ved åen af og til, så kunne de virkelig sætte focus på foreningen, til gavn for foreningen og mange potientelle medlemmer som står klar i kulissen, og som bare venter på at komme med i Danmarks måske bedste foreningen overhovedet. Havde jeg kendt foreningens potientale, havde jeg været med i mindst 42 år, desværre starter jeg på år 1 her i 2008.

  Med venlig hilsen
  Ejler Nielsen

Lukket for kommentarer.