“Storfangst” 3


“Storfangst”Hej med jer!!

I fredags d. 07.03.08 var jeg taget til Karup, for at fiske lidt, jeg er en af dem der har fået mere tid, jeg kunne se at jeg var helt alene ved hytten, nå men jeg gik om mod sommerhuset, havde monteret en lille wobler på linen, men uden kontakt med fisk, efter et stykke tid valgte jeg, at skifte til min favorit spinner og det hjalp, efter kort tid var der kontakt med fisk, den havde nær rykket stangen ud af min hånd tog en gevaldig tur opstrøms inden jeg fik hold på den og dermed mere magt over tingene, jeg fik den tilbage igen og det var en STOR fisk efter en del udløb og tilbage igen, blev den slap så jeg kunne få den ind til kanten først prøvede jeg med mit fangst net, uden held. Tilsidst i med det ene ben fat om halen og op med den, først da gik det op for mig, at den var STOR. En havørred på 80 cm og ca. 5 kg. Det var min første og største. Else stod parat med kamera, da jeg kom hjem, jeg ventede ellers ude ved hytten en tid, men der kom ingen, men glad og stolt tog jeg hjem.

Jeg sender lige et billede med hjemme fra carporten.

Ja jeg er medlem af Herning Sportsfiskerforening.

Når men KNÆK OG BRÆK med jer

Hilsen Anker Petersen, Lind


3 thoughts on ““Storfangst”

 • Anker Petersen Indlægsforfatter

  Hej Flemming

  Tak for din/jeres TILLYKKE det var en sej kamp,men også det med billedet var en kamp,men med hjælp fra Lars Relund skulle der være billede med nu.

  Hej til Ejler Nielsen

  Og de andre 300 som venter,håber at feberen ER gået lidt ned, men der skulle være billede med nu.

  TAK for interessen med K&B fra Anker

 • Flemming Pedersen (HSF web)

  Hej Anker

  Også herfra i hsf-redaktionen et stort tillykke – og vi glæder os også til at kunne vise et billede. Vi venter selvfølgelig gerne på at du evt. får film fremkaldt hvis ikke det er digitalt – så knæk og bræk derude også hvis du er så heldig at have fri på tirsdag til at prøve Skjer Å (hvilket jeg desværre ikke kan).

  Webredaktøren

 • Ejler Nielsen

  Hej Anker

  Stor tillyke, vi er en 300 kollegaer som sidder og læser om din dejlige fangst, med mindst et tilfælles – nemlig at vi alle har mindst 40 i fiskerfeber lige nu, kan du så se at få din fangst uploaded med billed under “fangster” – vi lukker ikke siden ned inden vi får set dyret

  Stor lystfisker hilsen
  Ejler Nielsen

Lukket for kommentarer.