Stjerne i en reklamekampagne


Så blev det præmiere, nogen fik smukke store laks, og andre som jeg selv måtte rydde ud i bestanden af velvoksne regnbueørreder, ganske friske fra dambrug. Det er vel egentlig skæbnens ironi at jeg der ellers aldrig har frekventeret et P&T vand ikke bestiller andet i Skjern å end at fange disse fætre af udenlandsk herkomst. KÆMPESUK. Normalt ville jeg aldrig lade mig fotografere med sådan en rosastribet tingest i mine hænder, men i en god sags tjeneste overtalt Kenneth mig til alligevel at posere ude ved tjæreovnene. Jeg kan kun støtte bestyrelsens initiativ, lad os gøre en indsats for at få disse dambrugsvæsener af vandet. Denne ene er mit bidrag til kollektivet, og nu må det være tid til Laks!

Det undrer mig dog der hvert eneste år slipper mad ud fra dambrugene ved åen, især i år, hvor der ikke har været nogen oversvømmelse. Til de der tror at det er bestyrelsens ansvar dette sker år efter år, kan jeg kun skrive: “De tager fejl.”

In the shase for silver

Jan Poulsen