Rydning


 

Lørdag d. 2. marts afholdte HFS. den første af 2 rydnings-vedligeholdelses dage ved Skjern

DSC00974 redDSC00975 red

Der mødte 20 friske lystfiskere op til den første rydningsdag, det er bare dejligt at så mange deltager. Vi mødtes på parkeringspladsen ved Øvig, det er samme sted næste gang lørdag d. 16. marts. Vi blev delt op i 2 hold, og efter kaffen var det så bare med at komme i gang.

Jim kørte sammen med ca. 10 mænd hen på det fiskevand vi har på Skjernvej 137. Her fik de gjort de ca. 700 m. tilgængeligt, så vi ikke betaler for fiskevand som ikke kan fiskes, arbejdet blev udført med respekt for naturen, det gør alt vores rydnings arbejde.

De 10 mand der var tilbage blev delt i 2 hold, et hold der skulle vedligeholde og et der skulle prøve at få det sidste stykke på Øvig gjort fisk bart. Der blev skåret grene af som skulle slæbes væk så der blev gjort et par hundrede meter mere klar til d. 16. april. Det andet hold vedligeholdte et længere stykke, her menes, det pil mm. som blev skåret ned sidste år, skyder og vil hurtigt gøre det umuligt at komme til at fiske.  Alt i alt et godt stykke arbejde, der også her blev udført.

Rydningscheferne Per og Jim glæder sig til at se ligeså mange næste gang.

Lørdag d. 16. marts kl. 9,00