Rydning 16. marts 1


Lørdag d. 16. marts. afholdt Hfs. anden rydnings dag ved Skjern å.

 

    2013-03-16 10.21.56 red        2013-03-16 10.22.25 red

 

Bestyrelsen vil gerne takke for det gode fremmøde.  Vi håbede på, der ville komme 10-15 mand, men der var 18 fremmødte og der kom 2 til senere. Helt fantastisk. Det var koldt og blæste godt og i løbet af dagen kom der slud, så vejrudsigten holdt hvad der var lovet.

Der blev vedligeholdt på det af Øvig, vi ikke nåede sidste gang + Hesselvig og Tjæreovnen. Så nu er Skjern å klar til d. 16. april. Da der ikke var så meget vand i åen kunne vi få rødderne savet langt inde ved bredden. Det er trærødderne, ikke dem der er tydeligst på billederne.

Desværre har jeg ikke andet end et par billeder fra denne rydning, det kan skyldes at det var forb…. koldt. Jim havde et par gode fra sidste rydning som så kan nydes nu.

Hfs Ryd 002 Hfs Ryd 001

Knæk og bræk.

[Edit: Her er også et billede tilsendt af Kurt Jensen.  Mvh Lars Relund]

rydning

 


One thought on “Rydning 16. marts

  • Jens løntoft

    Jeg har idag gået en tur ned gennem vort fisketerræn ved Hesselvig/Øvig – og hvilket flot stykke rydningsarbejde – man bliver helt stolt over at være medlem HSF hvor så mange har lyst til at give en hånd med, det både styrker sammenholdet og er med til at man glæder sig helt vildt til den 16/4.
    GODT GÅET!

Lukket for kommentarer.