Renovering af Hessellund Hytten


Renovering af Hessellund Hytten Vol. 2

Som lovet nogle datoer:

– Torsdag den 15.+16 September fra kl. 17.00 torsdag.

– Træ-arbejde – Frank Bach, Casper Christensen, Hugo Nielsen

Fredag den 7.+8.+9. Oktober fra kl. engang.

– Maling – Lasse Karlsson, Hugo Nielsen

Man er meget velkommen til at kigge forbi og give en hånd med. Der er altid et eller andet som skal tages hånd om. Jeg nævner i flæng; Opknapning af øl, åbning af øl, afmontering af kapsler….😌

Hytten er naturligvis ikke beboelig i ovennævnte tidsrum.

Jeg forsøger at få sponsoreret helt nye madrasser, så vi kan få skiftet de gamle ud. De udgør lige pt en flerfoldig duftsymfoni, et samsurium af våd hund og sokke-saft, alt sammen på en sprød bund af rød Orlik og fiskeskæl 🫣🐟

Og en lille passus, da jeg var ved at grave sokkel fri, kom jeg ned til noget meget mørt træ. Vi nærmer os spagnum. Håber ikke det er trukket ind i de bærende stolper, vi må se.

Se de 2 billeder her.

Og inden folk går helt i panik, så bare rolig, jeg har sikret mig overordentlig god bistand, nævnte folk arbejder med træ og maling som profession. Det er således begrænset hvad jeg vil kunne ødelægge 😆

Her er nogle billeder fra da Casper Christensen lavede indgangen og brønden