Klubhusarrangement


Så er juleferien snart forbi. Det nye år starter og vi skal i gang med at binde fluer som ” ingen” fisk kan modstå. Husk nu at komme op af sofaen og vær med. Det er sjov og godt med nye input , nye drømme og måske nye venner. (De gamle kan også være gode nok ) I ønskes alle et godt og hugvillig nytår.

Jens og Jønne

Vinterprogram 2012

Mandag den 2-1-2012: Vi starter stille og rolig med at binde lige hvad vi har lyst til. Vi vil gerne have tilmelding og betaling så hurtig som muligt til de forskellige arrangementer. Husk at der er max antal personer og at det er først til mølle princippet.

Mandag den 9-1-2012: Vi binder hvad vi har lyst til.

Mandag den 16-1-2012: Vi binder lige hvad vi vil. Husk tilmelding til den 23. og 25. Januar.

Lørdag den 21-1-2012: Fluebinde seminar. I år prøver vi lidt nyt. Vi har fået Brian Størup til at komme og vise os nogle giftige havørred fluer og da han er uddannet kok vil han også lave en 2 retters menu med fisk og skaldyr, det kan vi også lære af. Prisen bliver 450 kr. med det hele. Materialer og mad til en hel dag det er billig. Max 12-14 personer FØRST TIL MØLLE

Fluebinderaften med Jesper Pekruhn fra Guideline.

Jesper Pekruhn, 36 år gammel og bosat i vestjylland, Danmark. Han er tilknyttet Guideline Powerteam. Har siden sit 15 år dyrket fluefiskeri og fluebinding. Det er laks og havørred der står øverst på listen når der fiskes. Hvor både tohånds og enhåndsstang benyttes. Jeg bruger meget tid ved danske åer som Skjern å, Varde å, Storåen og Karup å. Ligeledes besøges også norske og svenske elve i jagten på laks og havørred. Jespers passion og kompetance indenfor fluebinderiet liggger i moderne laksefluer, med rørfluer og fluer med zonker/skind vinger som speciale. Jesper søger konstant nye tiltag og variation til sin fluebinding hvorigennem han kan være med til og inspirere andre.

 

 

 

Mandag den 23-1-2012: Jesper Pekruhn Lakse/Havørred fluer. I sommers var vi ” lige” en smut i Karup , ved hytten. Der sad en gut og bandt rør fluer , de så godt ud. Det var med garanti ikke første gang han bandt fluer. Vi fik en aftale om at han skulle komme og binde en aften i Herning. Nu kommer han 2 aftner den ene aften er det Laksefluer den anden aften er det havørred fluer. Da Jesper lever materialer skal vi have en tilmelding og 50kr. pr. aften senest den 16-1-2012 . Max 20 personer pr. aften FØRST TIL MØLLE

Mandag den 30-1-2012: Jesper Pekruhn Lakse/havørred fluer.

Mandag den 6-2-2012: Vi finder selv på noget.

Mandag den 13-2-2012: Herning mesterskabet i fluebinding. KOM NU DRENGE VI SKAL PRØVE OM VI KAN VIPPE KENNETH AF TRONEN.

Mandag den 20-2-2012: Kenneth kommer og viser os et par fluer eller tre. Vil gerne have tilmelding til afslutning mandag den 27-2-2012.

Mandag den 27-2-2012: Afslutning med en bid mad.

Med venlig hilsen
Jørn og Jens.