Premiere ved Karup Å


Aften før havde meteorologerne lovet snestorm, så det så ud til at blive endnu en kold premiere. Om morgenen havde billedet ændret sig lidt. Vestjylland ville blive skånet. Det blev en dejlig lun dag. Jeg prøvede først rensningsanlægget med fluestangen. Efter at havde affisket en del sving ved parkeringspladsen, gik jeg op mellem broerne, hvor jeg mødte de første lystfiskere. Her fik jeg et godt hug på en rørflue. Fisken mærkede ikke så stor, men tog lange udøb. Det viste sig at være en regnbue på 45 cm, som jeg valgte at tage med hjem. Så hellere udsætte en havørred.

Regnbue på 45 cm.

Jeg mødtes med Holger ved Ålykke halv elleve. Efter en kort snak med Henrik Lodahl, besluttede jeg mig for at gå opstrøms, mens Holger begav sig nedstrøms til et af de gode sving. Da han kom derhen, var svinget allerede besat, så han gik videre nedad. Efter lidt fiskeri fik han hug og kunne lande en havørred på 80 cm og ca. 4 kg. Mere blev det ikke til for mig den dag, men det var dejligt at komme ud og svinge fluestangen igen!

Holger med en nedgænger på 80 cm.