Premiere Karup Å


Husk fiskeriet starter den 1. marts i Karup Å.

Vi holder traditionen ved lige og starter med rundstykker i Hessellund hytten. Her vil der være kaffe, rundstykker samt en lille en til halsen klar fra  kl. 7:15. Tilmelding til rundstykker skal grundet indkøb ske til Niels Fløe 20909040 (pris 35 kr).

Omkring frokosttid inviterer old boys på gule ærter ved Hessellund Camping. Traditionen tro serveres der Gule Ærter med tilbehør den 1. marts kl. 12.00 på Hessellund Camping, Hessellundvej 12, 7470 Karup. Kørevejledning: På Hessellundvej drej ned mod campingpladsen. Ved ”rundkørslen” drej til højre og kør uden om ”fodboldbanen” og fortsæt til vippebom og drej til venstre.

Gule ærter er AFLYST pga. for få tilmeldte. Prisen for ”Gule ærter” og en øl er kr. 100. Bindende tilmelding og betaling kan ske ved MobilePay til seniorklubben under HI-LF. Sidste frist for tilmelding er den 21. februar.

Ved færre end 20 tilmeldte aflyses arrangementet og pengene returneres via MobilePay.

Vejledning til MobilePay
Fremgangsmåden er som ved en almindelig betaling med MobilePay, bortset fra at I skal anvende BOX47552 som modtager.

  1. Åbn MobilePay på mobiltelefonen.
  2. Indtast beløb kr. 100 og tryk OK.
  3. Indtast modtager BOX47552 i modtager feltet øverst og tryk OK nederst.
  4. Tryk OK igen.
  5. Der vises nu et billede med ”Seniorklubben HILF” navn.
  6. Skriv ”Gule ærter” i kommentarfeltet  og tryk retur nederst.
  7. Swipe som sædvanlig for at sende pengene.

Denne vejledning gælder for IPhones. Det er lidt anderledes for telefoner med Android. Der står ”næste” i stedet for OK. Skulle I have problemer med MobilePay, så kontakt Hans på 30946259 eller mail hans.j.jensen [Email: hans.j.jensen #AT# me.com - erstat #AT# med @ ].

Billeder fra tidligere: