Nyt fiskevand i Skjern og Rind Å


Det er lykkedes foreningen at leje mere fiskevand i Skjern og Rind Å.

Stykket foreningen har lejet i Rind å er lige opstrøms forvirringen, et fint stykke som er på øst/syd siden af åen helt ned til udløbet i Skjern Å. Stykket har et par gode sving og er med faste brinker. Stykket vil hvis spærringen ved forvirringen bliver fjernet også blive et attraktivt laksevand.

Tilsvarende har foreningen udvidet stykkerne ved forvirringen i Skjern Å. Noget af vandet er udvidet med fiskeret på begge sider af åen og et stykke starter ved FDF Hytten Skrænten og slutter ved Forvirringen. På det øverste er det svært at fiske de første 50 m. der efter kommer der et par gode sving inden det bliver nødvendig at trække op og gå bag om noget bevoksning helt ned til åen. Fra P- pladsen ved shelterne kan man fiske buen på øst siden af vejen et stræk på ca. 350-400 m. og er så tilbage ved bilen eller fortsætte og fiske buen ved den gamle fåre-indhegning og slutte helt nede hvor man har parkeret. Der er mulighed for at overnatte ved fiskevandet, man skal bare huske at booke shelter.

Sidst men ikke mindst er stykket ved den gule gård i Sdr. Felding blevet udvidet så man nu kan fiske helt ned til der hvor jernbanebroen lå.