Mindeord – En rigtig kammerat


Jeg lærte Jøren at kende i 1991, ved opstart af Gullestrup Fiskeklub. Det blev til 26 års rigtig godt venskab. Gullestrup Fiskeklub blev hurtigt Jørens hjertebarn,  hvor vi mødtes med vores venner. Jøren var meget social og det betød meget at vi havde det godt og sjovt, hvilket  ikke var svært i Jørens selskab. Jeg er glad for at vi sammen, nåede at fejre Gullestrup Fiskeklubs 25- års jubilæum.

Vi startede i HSF i ca. 1993, hvor vi hurtigt fik flere fiskevenner. Det betød mere frivilligt arbejde, hvilket Jøren selvfølgelig var en stor del af. Her blev vi også introduceret for kystfiskeriet på bland andet  Æbelø, som blev Jørens ynglings sted. Det skyldtes i høj grad en usædvanlig dejlig natur, som Jøren elskede så meget.

I 2010 startede Jøren og jeg med at have HSF`s klubhus hver mandag aften. Det blev til 6 gode år med Jøren i denne forbindelse. Jøren var foreningsmand og i ugerne op til hans forsvinden, arbejdede han med maling og istandsættelse af hytten i Karup, hvilket blev et rigtigt flot stykke arbejde. Hytten ved Karup Å havde en stor plads i Jørens hjerte.

Han vil blive savnet rigtig meget af alle.

Ære være Jørens minde.

Jens


Læs også Herning Folkeblads artikel (artiklen er venligst stillet til rådighed af Mediehuset Herning Folkeblad).