Min første Skjern å laks 1


Efter at have prøvet på at fange og lande en Skjern å laks i mere end 5 år LYKKEDES DET.

Lørdag den 21. april 2012. Vil for mit vedkommende stå som en af de bedre dage i min hukommelse, det var nemlig der det lykkedes at fange og lande Min første Skjern å laks. Det skal nævnes at min gode og trofaste fiske-kammerat Rene var på pletten da den skulle landes. En kæmpe tak for hjælpen.
Efter at have været ved åèn tirsdag, onsdag, torsdag og fredag aften, blev det lørdag hvor jeg havde lavet en aftale med Rene. Vi ville afsted fra morgenen, efter 4 dage med begrænset søvn, var dynen lidt tung da vækkeuret kaldte kl. 5,00, men da jeg stod ud af bilen på parkeringspladsen på Hesselvig var jeg klar.
Jeg ville starte i svinget lige neden for, der havde jeg nemlig en pæn stor laks på sidste år, den smuttede desværre under landingen, Rene ville længere opstrøms og begynde. Jeg fiskede svinget af uden resultat, gik opstrøms for at begynde, der var kommet flere så det endte med Ingemands-sving og derfra nedstrøms, jeg undlod nogle stræk som jeg ikke tror på holder fisk, efter godt 2,5 times fiskeri kom jeg ud af et sving hvor der er en god strøm i modsatte side og der kom hugget. Efter 15-25 min feight kunne Rene så gaffe denne sølvblanke laks med havlus.

Knæk og bræk
Jan


One thought on “Min første Skjern å laks

  • Peter Bjerg

    Fatastisk fisk og en lykkelig fisker – så bliver det ikke større 🙂 Et kæmpe stort tillykke herfra Jan,
    MVH
    Peter Bjerg

Lukket for kommentarer.