Lystfiskeraften/foredrag


Nu får I chancen for at at komme til lystfiskeraften i Sydbank med kæmpe amerikansk lotteri og få et foredrag om det revolutionerende tørfluefiskeri efter havørred  i åen og et om laksefiskeri i Skjern Å.

Foredraget vil finde sted i Sydbank, Dalgasgade 22, onsdag den 3. november kl 19.00. Pris voksen 100 kr og børn under 15 år 50 kr.

Tørfluefiskeri efter havørred er lige så effektivt som det er usædvanligt. Hør hvorfor, hvordan og hvor man kan opleve det nervepirrende fiskeri. Thomas Weiergang vil underholde om drabelige dueller med store havørreder på spinkle forfang og små stænger.

Skjernålaksen behøver næppe en nærmere præsentation. Jakob Sørensen vil tage jer med på en tur langs åens bredder og komme med gode bud på, hvordan man kan overliste laksene.

Thomas og Jakob er begge faste freelancere på Sportsfiskeren og har med sikkerhed stået bag kameraet, når I de senere år har læst om forunderligt fiskeri i Sportsfiskeren.  Nu har I en enestående mulighed for at få en aften med billeder og historiefortælling i topklasse.

Muligheden er enestående fordi Thomas og Jakob til oktober udgiver en bog  med deres allerbedste billeder og fiskehistorier. Bogen hedder ”Skælsætninger”, og det er en skelsættende udgivelse om lystfiskeri. Det fejrer Thomas og Jakob ved at rejse landet rundt for at fortælle om noget helt enestående, dansk fiskeri. Betragt det som en unik chance for at få et kapitel fra bogen præsenteret som et stærkt udvidet og svært underholdende foredrag.

Denne aften vil der naturligvis være mulighed for at bladre i den spændende, nye bog og få et signeret eksemplar med hjem til biblioteket.