Klubhus aften


Klubaftner i klubhuset hver mandag. Kl. 19.15-22.15. Ålykkevej 15.

Klubaftner er også for dig som måske vil være medlem senere, hvis det viser sig at være noget for dig. Altså også for ikke medlemmer. Klubhuset er røgfrit.

Mandag 2. november: Klubhusprogram uden fast program. Vi byder såvel nye som gamle medlemmer velkomne. Er du ny i Hsf. kan du få alle de informationer du har brug for denne aften, så kom frisk!

Mandag 9. november: Denne aften vil vi afprøve en af mine gamle drømme. Måske kan vi også skyde en påstand til jorden. Tag den eller de fluer, samt blink spindere, som har givet dig fisk i 2009 med, så vil vi lejde hele molevitten op. Her håber jeg så at kan bevise at det ikke er agnet der har størst betydning. Nå men vær med på eksperimentet og tag dit hemmelige våben med. Håber at se nogle fantastiske agn.

Mandag 16. november: Klubaften uden fast program.

Mandag 23. november. Klubaften uden fast program.

Mandag 30. november. Foredrag med Morten Valur Kl.19.30. Husk Tilmelding og billet. (Seatrout Viborgvej 97. Herning.  Kom og oplev Morten, han er en fantastisk fotograf og har en skøn sans for detaljen, som ofte gør hele forskellen. Det bliver helt sikkert en skøn aften til ”lænestolsfiskeri”. Så skynd dig ned til Seatrout efter billetter.

Mandag 7. December: Farvning af bindematerialer, fjer, pels og hår.  ”Hønsetyven” fra Gullestrup alias Jens Christensen ved bare hvordan den skal skæres, kom og se hvordan.

Mandag 14. December: Farvning af Bindemartialer 2. vi ser hvad Jens har på bedding til denne aften. Tilmelding til juleafslutning, samt betaling! Pris 60.kr.

Mandag 21. December.  Juleafslutning.  Lidt godt til ganen samt socialt hygge, måske en julebryg eller 2. Måske er det en god ide at støve ”stålhesten” af til denne aften.

Har du Spørgsmål til Klubaftner. Jim Thaysen 41 41 53 24. Vel mødt.