Klubhusaften


Klubhusprogrammet for 2010 er nu klart. Mandage. 19.15-22.15.

4. januar. Klubaften uden fast program, vi plejer lige de sidste tømmermænd med lidt stille fluebinding.

11. januar. Klubaften uden fast program.

18. januar.  Vi får besøg af dambruger og  lodsejer  Christian Jørgensen.  Christian  er bestyrelsesmedlem i Skjern å sammenslutningen og har derfor fingeren på pulsen. Han ved næsten alt omkring ”kanalsagen”, og den sidste tids polemik omkring udmeldelser i  S .å .S.  Mød op og vær med til at vi får en god og saglig debat. Måske kan vi også få ryddet en masse rygter og misforståelser af vejen, som desværre ofte fylder alt for meget .

Lørdag.d 23.januar. Fluebinderseminar. Vi har i år været superheldige  at kunne få en af de helt store bindemestre til klubben. Niels Verner Pedersen. Niels Verner er yders seriøs og virkelig en kapacitet i fluebinderkunsten og har bla, også været dansk mester i fluebinding. Han er vild med, at gøre dig skrap ved stikket. Seminaret henvender sig primært til let øvede og øvede. Vi starter kl. 13.oo. sharp og slutter kl. 20.00. Der er indlagt en kaffepause og aftensmad . Efter kl.20.00 slår vi gækken løs og der er frit slag for Fiffi Jørgensen og lidt kvalitets malt ,m.m  Lidt natmad skal vi da også have. Der er morgenmad til de som vælger at overnatte i klubhuset (husk sovepose og liggeunderlag) Der er fri kaffe under hele seminaret. Øl og vand kan købes. Alle bindematerialer er også inkluderet .  Prisen for hele herligheden er 175.00.kr. Tilmelding og betaling senest til klubaften den 11.januar i klubhuset. Tilmelding først til mølle princippet.

25. januar. Evaluering  fra fluebinderseminar og alm. klubaften.

1. februar. Klubaften uden fast program.

8. februar.  Manden med de ”grønne” ben kommer til byen. En af de gutter som har udfordret Karup å og dens store havørreder med stor held hedder Brian Størup. Fiskede i flere år ihærdigt i HSF. Brian binder nogle specielle fluer, som fanger fisk! Han kommer denne aften og viser hvordan de bindes, vær med ved ringside. Husk stikket og den der fætter til de store ”rør”   Pris  25.00.kr til bindematerialer. Herefter er det slut med 0 ture til Karup å!

15. februar. Klubaften uden fast program.

22. februar. Klubmesterskab i fluebinding. Kom og vær med i en uhøjtidelig og spændende dyst.  Kenneth har efterhånden siddet længe nok på den trone. Så kom frit frem alle i skrappe fluebindere. Nivuet er middel ,  men dommeren er i top . Det er endnu engang  den ubestikkelige og retfærdige  Hr. Niels Præst. Du deltager ganske gratis. Vel  mødt.

1.marts.  Afslutning. Hvis du ikke nåede de gule ærter ved åen , så har du endnu en chance i klubben. Vi siger godaw, til en ny og glovædig sæson. Kom og hyg dig med kammeraterne.  Pris for mad 40,00 kr. Tilmelding  og  betaling i Klubben senest 22.februar.

TAK FOR ENDNU  EN  SÆSON I KLUBHUSET. TAK TIL ALLE JER SOM MØDTE OP OG SØRGEDE FOR ET GODT OG KAMMERATLIGT KLUBLIV I H.S.F. EN SPECIEL TAK TIL JER SOM, BIDROG MED FOREDRAG UNDERVISNING.M.M.

THOMAS OG JIM.