Aktiviteter i klubhuset 1


Klubhuset er åbent hver mandag fra kl. 19.15. til ca kl. 22.15. Klubhuset, deler vi med spejderne, er beliggende for enden af Ålykkevej nr. 15.

Klubhuset er et tilbud til dig, som måske gerne vil lære andre lystfiskere at kende, eller måske finde en fiskemakker eller to. Til at dele de herlige oplevelser med, som altid er forbundet vores skønne hobby. Her kan du også altid få gode råd og vejledning om fiskepladser, kørselsvejledning, grej mm. Kort sagt her kan du få næsten alt at vide. Der kan købes øl, vand og kaffe. Klubhuset er røgfrit.

Er du fluebinder vil det være en god ide at tage bindegrejet med, vi sidder altid og hygger os med lidt fluebinding hvis der ikke er noget på programmet. Har du aldrig prøvet, men lyst. Så er du kommet det rette sted. Klubben råder over diverse binde grej og stik. Klubhuset er også for ikke medlemmer, så tag bare naboen eller kammeraten med.

Udover almindelige klubaftner er der nogle særlige arrangementer.

Mandag d. 19. januar: Jens og Jørn viser hvorledes du selv laver et tilspidset forfang på en hel ny og unik måde. Disse forfang fabrikeres på et sælsomt instrument, og til en meget lav pris! Kom og se det, og måske lære det.

Lørdag d. 30 – Søndag d. 31 januar: Fluebinde-seminar. Igen i år har vi valgt at lave et bindeseminar. Vi har to instruktører på banen. Som noget nyt har vi en dygtig instruktør med, som er vældig skrap til tørfluer, nemlig Jan Poulsen.

Richard Nielsen. Vil atter finde gode gamle mønstre frem, som vi helt har glemt. Men som selvfølgelig stadig virker, hvis de kommer i vandet!

Seminaret er på et niveau hvor alle kan være med. Husk på du er med for at lære nyt.

Ved de tidligere bindeseminarer har vi altid hygget os gevaldigt. Siddet ved stikket til ud på de små timer, opfundet fantastiske fluer, fortalt løvnhistorier, nippet til en lille ”sky” eller to.

Så er du til råhygge i hyggelige omgivelser med ild i brændeovnen, lærerige timer i festlig lag, så meld dig til. Vil du have mere at vide så kik ned i klubhuset. Pris for hele pakken .150.kr.

Der er gratis kaffe under hele seminaret, øl og vand kan købes til små priser. Tilmelding og betaling senest 26.januar i klubhuset. Ps. Der er mulighed for overnatning i Klubhuset, husk liggeunderlag og sovepose.

Program:

Lørdag

  • Kl 14.00. Velkomst
  • Undervisning
  • KL.15.30. Kaffe og Brød.
  • Undervisning
  • Kl. 19.00. Aftensmad.
  • Undervisning
  • Kl. 24.00. Natmad.

Søndag.

  • Kl. 10.00. Morgenmad.

Mandag d.16. februar: Klubmesterskab i fluebinding. En uhøjtidelig men spændende dyst, hvor alle kan være med, da nivoet ikke skal afskrække dig for at deltage. Niels Præst er som sædvanlig den hårde men retfærdige dommer.

Du deltager ganske gratis, husk bindegrej, vi sørger for materialer.

Mandag d. 2. marts: Afslutning i klubhuset. Vi slutter vinterens klubaftner af med lidt godt til ganen og skåler for en ny fantastisk sæson. Pris. 50 kr hvis du vil spise med. Tilmelding og betaling senest 23. februar i klubhuset. Årets første forårsmåned er i gang, og oplevelserne er der ude og venter på dig. Så det er bare med at komme ud af røret!

Har du Spørgsmål til klubaftner så ring til Thomas Dalsgaard 40207333 eller Jim Thaysen 41415324.


One thought on “Aktiviteter i klubhuset

Lukket for kommentarer.