Klubhus Aften 1


Fiskesæsonen er ved at være slut og vi rykker vores hobby inden døre. Vi har jo et dejligt klubhus for enden af Ålykkevej, hvor du kan mødes med dine fiskekammerater, eller måske finde en ny fiskemakker(hvis den gamle praler for meget).

Vi har klubaftner mandag. Bemærk at vi først har klubhuset fra kl. 19.15. Vi slutter kl. 22.15. Du er altid velkommen i klubhuset uanset om du ikke er medlem af Herning Sportsfiskerforening. Måske vil du gerne først se, hvad det er for en vare du køber. Så mød op og få svar på eventuelle spørgsmål. Så vil vi hjælpe dig så godt vi kan.

Vinter programmet er ikke fyldt op, hvis du kan et eller andet, vedrørende vores hobby, som du vil indvi os i. Eller en ide til noget vi måske kan programsætte så lad os høre fra dig.

Der kan købes, kaffe, øl, og vand. Klubhuset er omfattet af reglerne i rygeloven og er derfor røgfrit. Spørgsmål til klubaftner. m.m. Thomas Dalsgaard 40207333 eller Jim Thaysen. 41415324. Vel mødt.

Klubhus program efterår 2008:

Mandag 3. november: Klubaften uden fast program.

Mandag 10. november: Klubaften uden fast program.

Mandag 17. november: Fluebinding for nybegyndere, og absolut uøvede, vi starter helt fra bunden! Nu har du chancen for at komme i gang med en skøn, skøn , hobby. Som du lærer på den helt rigtige måde fra bunden, af en dygtig instruktør, som har tid til dig!. Husk bindegrej, hvis du har det. Hvis ikke vil Kenneth (Seatrout) i Herning gerne hjælpe dig med et sæt til særdeles fornuftig pris. Så kik ned på Viborgvej 47, så du er klar inden kurset starter. Klubben råder også over lidt bindegrej. Så vi skal nok få dig i gang. Kurset er selvfølgelig gratis. Instruktør. Kenneth Nielsen.

Mandag 24. november: Fluebinding (2) for nybegyndere og absolut uøvede. Vi fortsætter sidste mandags program. Måske har du allerede farlige fluer med hjem, som vil give dig store oplevelser ude ved vandet. Instruktør. Kenneth Nielsen.

Mandag 1.december: Lystfiskerforedrag med Morten Valeur (start 19.30).

Mandag 8. december: Gravad Havørred. Denne aften vil der blive fortalt og vist hvorledes du selv laver en lækker fisk, som du trygt kan sætte på bordet. En lækker spise hvis du overholder nogle få men vigtige hygiejne regler. Vært. Jim Thaysen.

Mandag 15.december: Juleafslutning. Vi hygger os med den “gode” gløgg, så måske skal du tage cyklen eller bussen, æbleskiver skulle der også være. Og så er det gratis!. En sandfærdig lystfisker historie fra svundne tider vil blive læst op. Vært. Jim Thaysen.


One thought on “Klubhus Aften

 • Jørn Ø. Nielsen

  DET ER VEL NOK ET MEGET GODT VINTERPROGRAM , MED FLUEBINDING ,MADLAVNING OG FOREDRAG .
  HVAD GØR MAN NÅR GERNE VIL TIL ET AF DISSE ARRANGEMENTER , MEN ALTID ER FORHINDRET OM MANDAGEN ?
  DET ER GODT NOK ÆRGELIGT NÅR MAN GERNE VIL TIL NOGLE AF DISSE AFTENER .
  HAR MAN ALDRIG TÆNKT PÅ ANDRE AFTENER END MANDAG TIL EN AFVEKSLING .

  KNÆK & BRÆK

  JØRN Ø. NIELSEN

Lukket for kommentarer.