Klubhus arrangementer 2018


Klubaftner er som sædvanlig hver mandag kl19:15 – 22:00.

Mandag den 8. Januar: Klub aften uden fast program.

Mandag den 15. Januar: Klub aften uden fast program.

Mandag den 22. januar: Bind-med-arrangement. Casper Hansen vil denne aften stå for programmet. Casper er 39 år og fra Ikast. Han har fisket med- og bundet fluer i over 25 år. Han fisker allerhelst laks og havørreder – og hvert år jagtes de i både danske og norske åer og elve. Men han har også erfaring fra både Sverige, Rusland og Argentina. Denne aften skal vi binde hårvingede laksefluer på rør. Fluerne og teknikkerne er udviklet til det skandinaviske fiskeri, og Casper vil vise os nogle af hans favoritfluer samt en række teknikker til at lave netop disse fluer. Pris pr. person kr. 25,-. Husk bindegrej.

Mandag den 29. Januar: Klub aften uden fast program.

Mandag den 5. Februar: Vores årlige dyst i fluebinding. Som sædvanlig er det den uretfærdige dommer(Jeg vandt ikke sidste år) Kenneth.

Mandag den 12. Februar: Klub aften uden fast program.

Mandag den 19. Februar: Klub aften uden fast program.

Mandag den 26. Februar: Klub aften uden fast program.

Lørdag den 3. Marts kl. 10.00 til ??. Flue-seminar. Kenneth Seatrout Nielsen kommer og viser os nogle spændende fluer til åen. Der vil også blive tid til lidt hygge og godt samvær med gode venner.

Flue-seminar bliver også afslutning på klubhus sæsonen. Håber vi ses.

                                                                    

Lørdag den 24. Februar (kl.10.00 til ??): FLUE-SEMINAR. Der er ingen program endnu, vi arbejder på sagen. Flue-seminaret bliver også afslutning på klubhus sæsonen. Arrangementet er AFLYST og flyttet til den 3. Marts.

Godt nytår og håber vi ses.

Elmer (Big foot) og Jens

Mobil nr. 40813762 Mail. jc90 [Email: jc90 #AT# fibermail.dk - erstat #AT# med @ ]