Klar parat ……!


Hvor langt mon det enkelte medlem er i sine forberedelser  til årets første store forløsning? De sidste fjorten dage har været hektiske, samtidig med der med militærisk sans for detaljen er blevet støvet, pakket, købt ind og endelig testet. I dagbogen er det foregået nogenlunde sådan her, og noget forskelligt fra de tidligere år, der for mig først begyndte d. 16. maj.

L minus 14 dage

Så er arbejdsplanerne kommet for den sidste del af det akademiske år. Onsdag er forberedelsesdag, og hvor gøres det bedre end ved Skjern Å i jagten på det ultimative danske sølvtøj. For at supplere disse tre onsdage (01., 08. og 15.) bruges der tre særlige fridage 02., 03. og 14.), så er der 14 hele dage fiske i, underforstået at påsken selvfølgelig tilbringes langs Skjernåens venstre bred.

L minus 10 dage

Hvad med flueæskerne. Er der kommet nok i dem her i vinteren ….. svaret er som sædvanligt et nej der runger i æskernes tomme rum. Mangt en mandag aften er brugt ……. ikke på fluebinding, men en hyggelig snak med de der faktisk er i stand til at multitaske. Oh those few those lucky few. Derfor må al papirnusseri incl. hovedopgave på stadn by indtil efter L dag. Målet er der skal bindes en håndfuld fluer hver dag. Kystfluerne må også vente til et mere velvalgt tidspunkt.

L minus 7 dage

HAr jeg nu det hele? Alle stumper er fundet frem fra diverse gemmere.

I bunken med det der er klart ligger fiskestang (den nye fra sidste år), hjul ( også fra sidste år), to skydehoveder (flydende og flydende/S3) Skridtstøvler model sok, halstørklæde, regnjakke, sweater, uldent undertøj, tykke sokker (er vasket siden sidst), sixpence rygsæk (m. målebånd, kamera (opladt), fiskekort (selv om jeg godt ved hvor jeg skal hen), medlemskort, bærerem til laks (man er vel optimist), priest, gaf, tang, solbriller, helligt skotsk vand, et siddestykke så jeg undgår den våde røv, kniv og endelig en æske med diverse forfangsmaterialer, klipper og krogskærper.

I bunken der skal arbejdes lidt på er der vadestøvlerne (det beskyttende lag af sidste års mudder skal vaskes af), flueæsken skal stadigvæk fyldes og endelig skal jeg enten have fundet nogle modhageløse dobbeltkroge til rørfluer, eller jeg skal have klippet modhagerne af de kroge jeg har. Sidst men ikke mindst skal kasteteknik og fisketeknikken lige pudses af.

L minus 3 dage

Noget kan Karup å bruges til i marts. Jeg har idag været ved campingpladsen for at øve mine færdigheder i at underhåndskaste, en glimrende prioritering. Det så ikke kønt ud i første mange minutter. Heldigvis var jeg ganske alene til stede, og derfor også kun mig til at grine af mine øvelser. Nu skulle de så sidde lige i skabet 😉

krogsituationen og mudderklumeperne er stadigvæk uafklarede, men der er også laaaang tid til onsdag.