Kend dit fiskevand – Skjern Å 1


Søndag d. 25. marts kl. 09:30 bliver der arrangeret en rundtur for at se P-muligheder mm ved HI-LFs vand ved Skjern å for både nye og kommende medlemmer (gamle medlemmer er også velkomne). Vi starter ved Tjæreovnene, som man finder ved at køre fra Skarrild mod Sønder Omme. Ca. 100 meter efter man er kørt over åen, drejes der til venstre og første gang til venstre igen. Efter ca. 2 km ad grusvejen drejes der til venstre ind på p-pladsen. Der er skiltet med Tjæreovnene fra Skarrild.

Det er planen, vi skal besøge parkerings pladserne ved vores vand i hovedløbet, ned til åen nogle steder og måske have et par gode historier undervejs. Det forventes at slutte senest kl. 13:00.

Knæk og bræk

Jan Andreasen

OBS. Husk medbring selv kaffe mm


One thought on “Kend dit fiskevand – Skjern Å

  • Jim Thaysen

    Super initiativ Jan. På denne dag vil der også være mulighed for at beundre de ildsjæle som har ryddet en fin sti langs åen. Således du i ro og mag kan gå og fiske. Måske har du aldrig været på det hold endnu, men blot fisket.
    Men prøv det, og du vil ud over at møde friske medfiskere også få viden om pladser du ikke kendte noget til. Ja og så giver det da også en vis selvtilfredshed, nå du stolt viser en flot Skjern å laks frem. Vi ses derude- knæk og bræk. Jim Thaysen.

Lukket for kommentarer.