Karup Å Konkurrence 2012


Karup Å Sammenslutningen afholder igen i år, den store fiskekonkurrence, som bliver afviklet i stort set hele Karup Å.

Hvis du ikke er HSF medlem har du hermed en unik mulighed for at prøve nogle af HSF’s legendariske stykker ved Karup Å. De seneste år er der taget mange vinderfisk på HSFs stykker.

Efter en fantastisk start på fiskeriet, er der lagt op til en formidabel fiskekonkurrence ved Karup Å. Konkurrencen  løber af stablen i dagene 10.-12. august og er åben for alle. Dette er årets største begivenhed ved åen! Kom og vær med til en spændende weekend ved Europas bedste havørred å. Advarsel! Denne weekend bør gå helt i fisk…

I år er der en masse ny tiltag på programmet:

  • Årets Karup Å Whisky ankommer til Hagebro i kano efter at være blevet sejlet ned igennem åen. Flaskerne er nummereret og etiketten er et motiv fra Karup Å udført af kunstneren Jørgen Klokker, som selv er en dreven havørredfisker. Se mere her
  • Natfluefiskerkursus.
  • Rundvisning ved nogle af åens bedste fiskepladser, af erfarne Karup Å fiskere.
  • Fluekasterkursus med Scierras dygtige kasteinstruktører.
  • Lørdag er der hel grillet gris på pladsen og Grejbiksen, som er konkurrencens hovedsponsor, har masser af gode tilbud med, der sælges fra deres store stand på pladsen.

Se hele konkurrenceprogrammet her.

Øvrige aktiviteter som spisning og indvejning samt præmieoverrækkelse m.m. finder sted ved Trevad Ørredpark, Møllevej 1, 7800 Skive, der ligger mellem Hagebro og Skive.

Tilmelding kan ske indtil til konkurrencestart på Trevad Ørredpark, det er også muligt at downloade girokort /deltagerbevis her.

Eller tilmeld dig hos: Grejbiksen i Trige, JAFI Viborg, PH-grej Viborg, Grejkælderen Viborg, Seatrout i Herning, Jespers Grejbiks Vormstrup samt Ole Købmand ved Hagebro.

Overskuddet fra Karup Å Fiskekonkurrencen går til etablering af gydebanker.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere information om fiskekonkurrencen ”Fra udspring til udløb” 2012 på www.karupaa.com