Karup Å konkurrence 2008 6


kaas-konkurrencen-2008

Karup Å Sammenslutningen afholder igen i år, den store fiskekonkurrence, som bliver afviklet i stort set hele Karup Å.

Hvis du ikke er HSF medlem har du hermed en unik mulighed for at prøve nogle af HSF’s legendariske stykker ved Karup Å. De seneste år er der taget mange vinderfisk på HSFs stykker.

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen, kan vi kun opfordre dig til at sætte kryds i kalenderen ud for weekenden 15-17. august 2007.

Køber du deltagerbeviset inden den 1. april 2007, kan du sikre dig årets deltagertilbud.


6 thoughts on “Karup Å konkurrence 2008

 • Flemming Pedersen (HSF web)

  Hej Ejler

  Lang tid siden sidst – har ikke set at du havde været forbi.

  Grøden bliver såvidt jeg ved ikke slået før efter fiskekonkurrencen, så du må vente med tålmodighed – samtidig kan det jo være en udfordring også at fiske ind under grøden.

  Jeg skal ikke kommentere hvordan fiskeriet er andre steder, men der er også grødeproblemer på nogle af disse.

  fp

 • Ejler Nielsen

  Hej Flemming

  Jeg har fisket det meste af et liv i åer uden grøde (de findes i det sydvestlige Jylland) – derfor synes jeg det er noget bøvl med alt det grøde som ustandselig sidder fast i krogen.

  Omvendt tror jeg på det du skriver, men jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få lidt succes midt i grøden. Jeg er en alsidig lystfisker der bruger 1 og 2 hånds fluestænger, spin og orm, hvad vil du anbefale ved Ålykke?
  Har i dag været på LFSO Zone 5, her er der ingen grøde som generer, rejste 2 temmelig store havørreder på Gulp Alive som de åd, men blev ikke kroget, jeg skal lige finde en løsning på dette problem, tror der er for langt fra orm til krog, hvis du forstår hvad jeg mener.

  Håber du vil skrive lidt om fisketeknik i en grødetid, tror der er mange her, som mangler nogel tips, der er i hvert fald ikke mange fangsrapporter fra vores Karup å vand, så det kunne tyde på at mange bliver væk, på trods af at der bliver fanget rigtig fint i mellem Karup å, lidt længere nedstrøms.

  Ejler

 • Flemming Pedersen (HSF web)

  Hej Ejler

  Selv knæk & bræk.

  Tænk på hvad der står af store fisk under grøden, Ejler – du bliver meget overrasket. Selvfølgelig er det lidt af en udfordring, men også dejligt når det lykkedes.

  Prøv at fiske på vores stykke ved Ålykke, der er det ikke helt så slemt som ved de andre stykker. Jeg fisker selv meget på dette stykke og der er mange dybe render og huller hvor der står store fisk – somme tider over 7 kg. Se på infosiden, hvor jeg har lagt nogle billeder ud af udvalgte standpladser.

  fp

 • Ejler Nielsen

  Hej Flemming

  Tusind tak for dine kommentarer.

  Det lyder også logisk det du skriver, det kan være svært i nattens mulm og mørke at holde styr på ellers.
  Jeg har godt set at flere vinderfisk er taget på HSF vandet, jeg synes bare ikke den er til at fiske i med alt det grøde som er i år, det er da vist tæt på at blive en lille katastofe hvis der ikke bliver gjort noget, så lige nu holder jeg lidt øje med siden her, for at se hvad der sker.

  Ha en rigtig god sommer ,med masser af Knæk & Bræk

  Ejler

 • Flemming Pedersen (HSF web)

  Hej Ejler

  Jeg kan godt forstå, at du spørger om reglerne som normalt er gældende på de ydre stykker er gældende.

  Såvidt jeg ved – og jeg fisker selv en del også på disse stykker da jeg også er medlem i Aulum Haderup foreningen – er foreningernes regler omkring dette ikke gældende under konkurrencen – det fremgår ihvertfald ikke af programmet.

  De andre år har der nærmest været sort af mennesker på netop disse stykker – så mon ikke det også bliver sådan i år.

  Rent faktisk så er der flere gange blevet landet vinderfisk på HSF-fiskevandet så glemt endelig ikke det. Det er ikke mere end 2 sæsoner siden at vinderfisken blev fanget på vores fiskevand ved Ålykke.

  Held og lykke med konkurrencen, Ejler.

  Måske ses vi.

  fp

 • Ejler Nielsen

  Opvarming til Karup Å konkurrence 2008

  Hej

  Som forhåbentlig rigtig mange andre lystfiskere, har jeg meldt mig til konkurrencen, og glæder mig afsindigt meget, og har nu kørt fiskevandet igennem 2 gange.
  Efterhånden dukker der en del praktiske spørgsmål frem, som folderen ikke rigtig giver svar på, så måske er der nogle her fra HSF, som har noget erfaring, de vil øse lidt ud af.
  1. Konkurrence start kl. 16.00, men hvornår er det klogt at møde op ved Trevad?
  2. Mange fiskestykker må kun fiskes af få af gangen og 2 – 3 gange pr. uge, er det også gældende under konkurrencen.
  3. Nogen steder må der ikke fiskes om natten, er dette også gældende under konkurrence?
  4. Kan se at der udelukkende må fiskes nedstrøms, gælder det som andre steder, 3 skridt frem pr. kast?

  Der er sikkert mange andre praktiske ting, som der findes viden om

  Knæk & Bræk

  Ejler

Lukket for kommentarer.