Karup Å Konkurrence 2016


kaas_kon_2016_A3_PRINT-page-001Karup Å Sammenslutningen afholder igen i år, den store fiskekonkurrence, som bliver afviklet i stort set hele Karup Å.

Hvis du ikke er HSF medlem har du hermed en unik mulighed for at prøve nogle af HSF’s legendariske stykker ved Karup Å. De seneste år er der taget mange vinderfisk på HSFs stykker.

Fiskekonkurrencens formål er at skaffe penge til at forbedre gyde- og opvækstpladserne for Karup å’s unikke stamme af havørreder og derfor går overskuddet ubeskåret til vandløbsrestaurering i Karup å og dens tilløb.

——-

Ovenpå succesen i 2015, hvor der kom rekord mange havørreder på land, og hvor hele 3 havørreder vejede over 8 kg., må vi siger det blive endog meget spændende at se, hvordan årets konkurrence forløber. Karup Å har været i Verdensklasse i de seneste 3 år, og kan let blive det igen i år.

Kom og deltag i årets konkurrence, og støt op om det arbejde der gøres for at bedre forholdene for Karup Å´s havørreder, til gavn for os alle.

Hele overskudet går direkte til udlægning af gydegrus, og de lystfiskere der har fulgt åen gennem vinteren 2015/16, har tydeligt kunnet at det arbejde der allerede er foretaget, har givet pote. Aldrig har der været så mange havørreder på leg i åens små sideløb, og også flere steder i hovedløbet har de nye gydebanker været endog meget velbesøgt.

Alle aktiviteter (hvis ikke angivet andet) finder sted ved Trevad Ørredpark, Møllevej 1, 7800 Skive, der ligger mellem Hagebro og Skive. Se hele konkurrenceprogrammet her.

Tilmelding kan ske indtil til konkurrence start på Trevad Ørredpark, det er også muligt at downloade girokort her eller tilmelde sig hos Grejbiksen i Trige, Seatrout Herning, Jespers Grejbiks Vormstrup samt Ole Købmand ved Hagebro.

Vi glæder os til at se dig, vel mødt til en weekend i fiskeriets tegn.