Juniorfisketur 2


Kære Juniorer

Vi håber I har nydt sommerferien, har fået fisket en masse, og at I er klar på et par ture ud i det blå på jagt efter havørreder og gedder. Vi har 3 ture på programmet her i sæsonen – en tur til åen, en til kysten og den sidste til en sø med masser af sultne gedder. Datoerne for turene er:

Lørdag den 18/9 – Vi mødes klokken 16.00 ved hytten i Karup.

Til den tid er grøden nyklippet, og havørrederne i åen er urolige og kæmper om nye standpladser. Det benytter vi os af og vil med spinder, orm og flue forsøge at overliste et par fisk. Solen går ned 19.25, og der er månelys, så vi vil fiske indtil klokken 22.00, hvor arrangementet slutter. I skal medbringe grej, madpakke og lidt at drikke, men vi giver en pølse og en sodavand i løbet af aftenen.

Lørdag den 30/10 – Tager vi til kysten efter havørred. Vi mødes ved P-pladsen foran Seatrout klokken 10.00 og kører til enten Vejle eller Limfjorden alt efter de nyeste fangstmeldinger, vind og vejr. Vi forventer at være hjemme igen klokken 19.00. Til denne tur medbringes grej, madpakke og drikkelse samt støvler eller waders, hvis man har.

Søndag den 6/2 – Februar er en super måned til geddefiskeri. Derfor går turen til en hemmelig privatejet sø i nærheden af Sunds, hvor der svømmer en masse sultne gedder rundt. Dem vil forsøge at fange på spin med blink og wobler og med agnfisk. Søen har ligeledes en fin bestand af pæne aborrer, så mindre spindere kan også være gode at have med. Til denne tur er det vigtigt, at I medbringer grej og liner, der kan holde til en pæn fisk. Vi medbringer wire-forfang, fisk og grej til agnfiskeri. Det kan selvfølgelig være råkoldt i februar, og der skal medbringes fornuftig beklædning, mad og drikke. Hvis søen er frosset rykkes dette arrangement til den 6/3 i stedet.

Vi vil gerne opfordrer til, at I kommer forbi klubhuset, når der er klubaftener. Her kan I få tips og tricks af de gamle garvede fiskere eller få hjælp til at binde den helt rette flue til junior turene ϑ

Knæk og Bræk

Peter, Brian & Kenneth


2 thoughts on “Juniorfisketur

 • Peter Bjerg

  Hej Jeppe

  Jeg håber du har fået brev med posten, hvis du er en af vores juniorer – af det fremgår det, at der er tilmelding til mig på enten tlf.: 51943642 eller på mail: Holsebjerg [Email: Holsebjerg #AT# email.dk - erstat #AT# med @ ] hvor du kan skrive hvilke ture, du vil med på, hvor mange der kommer osv..
  Beklager denne sidste del ikke er kommet med her på siden 🙂

  MVH
  Peter Bjerg

Lukket for kommentarer.