Juniortur


Hej Juniorer

Nu kvidrer fuglene snart igen, og det er tid til vores 4 juniorture i 2017 sponsoreret af Handelsbanken, som vi har forsøgt at gøre så spændende og varierede som muligt. Fælles for alle ture er, at de er gratis, når blot du er medlem af foreningen som junior. Til alle 4 ture er det en GOD IDÉ MED WADERS, eller som minimum skridtstøvler (PVC waders til børn fås til ca 300kr).

HUSK TILMELDING MINIMUM EN UGE FØR TUREN.

21. Maj – Geddetur til Sunds sø (afgang fra klubhuset kl. 9)
I maj er gedderne altid med på skæg og ballade efter den netop overståede leg. Så medbring spinnestang el fluestang til de skarptandede. Tag også gerne selv geddeforfang, woblere mm med. Vi har dog også en del endegrej man kan låne. Husk waders og en god madpakke til turen.

11. Juni – Kysttur efter Hornfisk og havørred (afgang fra klubhuset kl. 8)
I maj og juni bliver vores kyster invaderet af hornfisken og særligt på solskinsdage kan der være et fantastisk underholdende fiskeri efter dem. Hvis vejret er dårligt kan de stadig fanges, men der er ligeså store chancer for at en flot havørred klapper tænderne om blinket el fluen. Vi har som altid en del blink og fluer der kan lånes. Husk waders og en god madpakke til turen.

24. september – Tur til Storåen efter laks og havørred  (afgang fra klubhuset kl. 8)
Storåen har fisket forrygende de sidste år og på dette tidspunkt i september er åen proppet med havørreder og laks, der står og venter på at finde en mage til gydningen. Vi har endegrej i kan låne. Og skulle hjulet trænge til en line, der kan holde til en stor laks, så kan vi også være behjælpelige. Vigtigt at i melder jer til i god tid, da vi skal oprette jeres fiskekort med navn, adresse, fødselsdato mm. Så er turen til gengæld gratis

13.-15. oktober – Kysttur med overnatning i sommerhus på Fyn  (afgang fra klubhuset kl. 16)
Sæt kryds i kalenderen allerede nu, for i denne weekend tager vi på kysttur til fyn. Om efteråret samler havørrederne sig i store flokke og man kan til tider opleve fantastisk fiskeri med mange fisk. Men de kan også være drilske….:-) Husk waders, sovepose og liggeunderlag.Vigtigt med tilmelding så hurtigt som muligt. Der er plads til omkring 10 juniorer i huset, så det er først til mølle.

Mvh
Jim Thaysen 41415324 og Torben Smedegaard 61168920