Juniorture 2018


Hej Juniorer

Nu skal vi atter på nogle spændende fisketure sammen til sø, å, og kysten. Husk at være opmærksom på afgangstidspunkt, da dette varierer en del.

  1. Fisketur til Karup å. Lørdag den 30. juni. Mødetid 13.00. Klubhuset. Nu står der friske havørreder på vores vand. Vi vil fiske således, vi lige får den første tusmørke med. Spændende fiskeri, hvor du måske ser ørreden flytte på sig. Derfor kommer vi nok lidt sent hjem på denne tur, så husk en god madpakke og noget drikkelse.
  2. Fisketur til Kysten. Overnatningstur. Horneland, Fyn. Lørdag 8.sep-9. sep. Mødetid 9.00. Klubhuset. Hjemkomst Søndag ca.14.00. Kysten vrimler nu med ørreder på træk efter åerne. Dem vil vi prøve at få fingre i. Vi har fundet en fin shelter plads lige ned til kysten. Her er også et das samt rindende vand. Du skal medbringe. Sovepose, liggeunderlag, varmt tøj og vaders, samt en madpakke til lørdag middag. Aftensmad lørdag og morgenmad søndag klarer junior lederne. Når mørket falder på laver vi bål, synger fædrelandssange og griller skumfiduser.
  3. Fisketur til Skjern å. Søndag den 19. August. Mødetid 9.00. Klubhuset. Hjemkomst ca.17.00. Det er altid spændende at fiske i en å, hvor alt kan ske. Laks, havørred, gedde, regnbue, og stalling er blot nogle af de fisk som lever her. Vi skal alle fiske med modhager klemt ind denne dag. Juniorlederne har en god tang med. Husk madpakke og drikkelse.
  4. Fisketur til Fuglsang sø. Søndag den 4. november. Mødetid 9.00. Klubhuset. Hjemkomst. Ca. 15.00. Årets sidste tur går til vores lokale gedde sø. Nu er både gedder og aborrer i rigtig flot stand. Der bliver faktisk fanget rigtig flotte fisk i Fuglsang sø. Juniorlederne vil sørge for at der denne dag er en dejlig, nærende og varm suppe til alle deltagere i klubhuset. Så drop madpakken!

Alle turene kræver tilmelding. Senest en uge før. Gerne med sms til Jim 41 41 53 24. Dette for at vi har mulighed for at planlægge og skaffe transport til alle. Tilmeldingsformen har vi ændret således der kun kan tilmeldes til en juniorleder for at forenkle og undgå fejl.

Vi håber at se så mange som muligt til turene. Skulle fangsterne svigte har du jo altid haft en skæg tur med kammeraterne alligevel. Og husk turene er ganske gratis. Blot kræves det, at du tager det gode humør med.

Vel mødt

Med stor lystfisker hilsen

Torben, Emil og Jim