Juniortur


Hej Juniorer, er i klar til at få en våd sok, et godt grin, godt kammeratskab, gode natur oplevelser, ja måske få en vild fætter af en fisk på krogen. Så er det nu du lige skal være lidt skarp. Traditionen tro, har vi igen nogle spændende fisketure på programmet i juniorklubben.

Turene er tilrettelagt således, at vi prøver så meget forskelligt fiskeri som muligt. Så måske er det en god ide, at du får plottet datoerne ind i kalenderen. Få eventuelt talt med dine forældre så du ikke går glip af nogle spændende fisketure, sammen med nogle gode fiske kammerater.

Husk på at en fisketur altid kræver at dit udstyr er i orden, samt beklædningen kan holde dig varm og tør. En fornuftig madpakke og noget at drikke. Sørg for at overholde tilmeldingsfristerne, da vi jo skal sørge for der er plads til alle i bilerne. Alle turene er gratis.

Kysttur – Lørdag d. 21. maj (klubhuset kl. 8)

Vi tager på kysten for at fiske efter havørred og hornfisk, som nu er overalt på den åbne kyst. Vaders er en nødvendighed, samt varmt og vandtæt beklædning. Måske er en hue en god ide at medbringe. Tjek vejrudsigten dagen før, så er du garderet. Vinden afgør hvor vi tager hen og fisker. Husk madpakke til hele dagen samt drikkelse. Tilmelding senest 15. maj.

Karup å tur/med overnatning – 18-19. juni (klubhuset 18. juni. kl. 13)

Atter engang har Tom Sørensen velvilligt stillet schelters m.m. til rådighed, samt noget af det bedste fiskevand ved Karup å. Sidste år havde vi en super hyggelig tur hertil, hvor Peter (Toms søn) fangede en flot havørred. Og vi så mange store havørreder. Vi overnatter i shelters, hygger ved bålet, jagter de store nystegne havbasser i sommer natten. Du skal medbringe. Sovepose, liggeunderlag, skridtstøvler/vaders, fiskegrej, beklædning der kan holde dig tør og varm, da det kan være koldt om natten. Tjek vejrudsigten dagen før. Vi sørger for aftensmad og morgenmad, samt drikkelse. Tilmelding senest. 12. juni.

Skjern å tur – 9. oktober (klubhuset. kl. 8)

Netop nu er åen formentlig proppet med store fede laks. Medbring grej der er kraftig nok til at klare udfordringen. Medbring de fine spindere vi lavede sammen med Martin Ø. De er helt suveræne. Vi skifter krogene ud med korrekt størrelse og ned klemte modhager. Juniorlederen har nye kroge og springringe med med. Fluegrejet skal være synkeliner og belastede fluer. Medbring fiskegrej, varmt tøj, skridstøvler/vaders, madpakke, drikkelse. OBS. !!!!. Du skal huske at købe et laksetegn for 2016. (koster 100.kr) kan købes hos Seatrout Viborgvej 97. Ellers kan du ikke komme med på turen. Køb det i starten af sæsonen, gælder hele året. Vil blive tjekket—–så husk det nu. Afhængig af om laksekvoterne er opfisket skal vi jo genudsætte laksen. Men tror stadig ikke grilsen (smålaksen) er opfisket til den tid. Der er jo også mulighed for fangst af en fin havørred. Tilmelding senest. 2. oktober.

Geddetur v. Fuglsang sø – 6. november (klubhuset. kl. 9)

Årets sidste fisketur går til vores egen lokale sø, som faktisk har en god bestand af gedder og aborrer. Netop nu er de i den helt rigtige foder stand og værd at hjemtage. Medbring fiskegrej, varmt tøj, madpakken, drikkelse og vaders. Husk Geddeforfang, ellers smutter den grumme gedde mutter med din ynglings wobler, eller hvad der nu sidder for enden af din line. Vi slutter junior turen med at tænde grillen op til en omgang ”skallede Franskmænd i sovepose”. Sidste tilmelding. 30.oktober.

Anden info

Forventet hjemkomst fra turene er med vilje ikke skrevet. Da det kan være lidt svært at sætte præcis klokkeslæt på. Men en rette snor kan være sidst på dagen, altså på dagsturene til åen. Kystturen vil nok blive lidt senere. Overnatningsturen til Karup, her er vi nok hjemme lidt over middag næste dag. Håber i glæder jer til at komme på nogle dejlige fisketure, hvor der også er en god chance for fisk. Få snakket sammen og tilmeld jer i god tid. Husk på det er ude i naturen de spændende ting sker og så er der også tid til lidt fis i kasketten med at fiske kammeraterne.

Er der eventuelle spørgsmål, er i altid velkomne til at kontakte jeres juniorledere.

Vi ses.

Hilsen

Torben Smedgaard. 61 16 89 20 Mail:smede83@hotmail.com

Jim Thaysen. 41 41 53 24 Mail: jimthaysen@gmail.com

 

 

Juniortur


Programmet for juniorture er opdateret. For mere info se junior siden.