Juniorprogram 2020


Programmet vil løbende blive opdateret med ture og klubaftener. For infosiden mere info om HI-LFs juniorklub.

19. april, kl. 07:00 – Kysttur AFLYST
Vi mødes ved klubhuset og sætter kursen mod kysterne, hvor afhænger af vejr og vind. Vi skal fiske efter havørreder og måske hornfisk. Så pak dit kystgrej, waders, madpakke og drikkedunk. Forventet hjemkomst i mellem 16:30 og 17:30.

10. maj kl 8:00 – GeddeturAFLYST
Gedderne har overstået deres gydning, og er nu rigtig sultne og hugvillige. Vi tør derfor godt love, at der bliver fanget fisk på denne tur. Så pak dit fiskegrej, waders eller lign, tøj efter vejret og en god madpakke og drikkedunk. Forventet hjemkomst omkring kl 15:30.

6. juni, kl. 08:30 – KystturAFLYST
Vi mødes ved klubhuset og tager igen turen til saltvandet i håbet om at fange hornfisk og måske havørreder, hvor præcist afhænger af vind og vejrforhold. Det bliver en heldags tur og vi kommer sent hjem. Du skal selv have frokost og vand med, og så sørger klubben for aftensmad. Forventet hjemkomst i mellem 21:30 og 22:00.
Turen kræver waders (Støvler kan også gå, men waders er at foretrække) og påklædning efter vejret.

25.-26 juli, kl. 07:30 Karup å
Foreningen har har noget fantastisk vand ved Karup Å, som huser nogle af verdens største havørreder. Det er altså i denne å, at du har muligheden for at fange en af de helt store havørreder. Det er kendt blandt lystfiskerne, at havørreden er mest aktiv i de mørke timer. Så for dem der har lyst til at prøve kræfter med natfluefiskeriet vil der være mulighed for dette. Desuden har vi også fået lov til at fiske på AHSF’s fiskevand. Der vil være en juniorleder til at hjælpe ved åen og en juniorleder i hytten til dem, der gerne vil sove. Vi kører fra klubhuset lørdag morgen klokken 07:30 og er tilbage igen søndag omkring kl. 13:00. Vi kommer til at køre rundt til forskellige strækninger af åen, og omkring frokosttid prøver vi at fange krebs med krebsebrikker(Vi har ekstra med, som vi kan deles om). Der mulighed for at blive hentet ved åen, hvis man ikke kan fiske begge dage. 
Turen kræver waders, pandelampe!, madpakke til lørdag, påklædning efter vejret og til dem der overnatter: Sovepose, lagen, spisegrej og toiletsager.
Sidste år fiskede vi meget med i dagstimerne orm, så du også har lyst til det, må du meget gerne selv grave en bøtte orm, som du kan have med (Vi deles lidt om dem)
Foreningen sørger for aftensmad, snacks og morgenmad.


Vi forventer desuden at arrangere en Skjernå tur i september. Denne bliver fastlagt på et senere tidspunkt.


Vi tager nogle gange på spontane ture, når vejrforhold og tiden er til det. Det kan derfor være en god ide at holde sig opdateret på Facebook (https://www.facebook.com/HerningIkastJuniorklub/) eller Instagram for info om disse.

Alt tilmelding sker til Emil Pedersen senest 14 dage før turen (tlf: 51748731, Mail: Emil.ped97 [Email: Emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ])

(Psst… Tjek også seniorenes program, for der sker også nogle mega fede arrangementer, som juniorne også er velkomne til!