Juniorprogram 2021


Klubaftener:

8. november Introaften

22. november – Fluebinding: KarupÅ- og SkjernÅ fluer

6. december – Fight/håndtering/billede af fisk

20. december – Juleafslutning

10. januar – Fluebinding: kyst- og fjordfluer

24. januar – Foredrag om spinnefiskeri i åen efter laks og havørred
– Det er ikke et foredrag som du kender fra skolen. Det er et foredrag med en mand, som er virkelig dygtig lystfisker, og der er derfor garanti for fiskefeber og en masse gode fisketips!

7. februar – Fluebinding: Kyst- og fjordfluer

21. februar – Fluebinding til Gedder

Fisketure
For alle fisketure gælder det, at tilmelding skal ske til Emil Pedersen, tilmeldingsfristen varierer afhængigt af fisketuren.

6. marts – kl. 10:00-15:00 – Geddefisketur
Vinterens kulde har sluppet sit tag, og søerne er åbne for fiskeri. Så nu skal vi på jagt efter store gedder, som forhåbentlig er sultne efter deres vinterhi. Hvor vi skal fiske afhænger af, hvor mange der deltager og vejret. Husk godt med varmt tøj og en god madpakke.

Vi mødes ved klubhuset på Ålykkevej 15, 7400 Herning.
Turen er gratis.

April/maj – Heldagsfisketur til kysten

Der har været stor efterspørgsel efter flere kystture med juniorklubben. Derfor har vi lavet denne heldagstur til kysten. Vi kører tidligt om morgenen og er tilbage sent på aftenen. Derfor skal du huske en stor madpakke og drikkedunk, så du kan holde dig mæt hele dagen. Vi kommer primært til at fiske efter havørreder og det kommer til at foregå i Jylland, hvor præcist bliver bestemt på dagen. Turen har ikke en officiel dato eller tidsrum, men den bliver afholdt i april eller maj. Det er en fordel hvis du har waders, men høje gummistøvler kan også gå an. Det bliver en mega fed tur, så meld dig til så hurtigt som muligt.
Turens officielle dato kommer 1 måned før turen, og turen kommer til at koste 50kr.

Vi mødes ved klubhuset på Ålykkevej 15, 7400 Herning

11.-12 juni – Overnatningstur på kysten

Info kommer senere!

20. – 21. augustKarupåturen!
Foreningen har noget fantastisk vand ved Karup Å, som huser nogle af Europas største havørreder. Det er altså i denne å, at du har muligheden for at fange en drømmefisk. Det er kendt blandt lystfiskerne, at havørreden er mest aktiv i de mørke timer. Så for dem der har lyst til at prøve kræfter med natfluefiskeriet, vil der være mulighed for dette. Der vil være en juniorleder til at hjælpe ved åen og en juniorleder i hytten til dem, der gerne vil sove. Der er mulighed for at blive hentet ved åen, hvis man ikke kan fiske begge dage. Vi plejer at lave et lille fluekastekursus i løbet af dagen, så du er klar til aftens/nattens havørreder (klubben har ekstra fluestænger, som du kan låne, bare du skriver det i tilmelding)

Det skal du tage med:

 • Waders eller lign.
 • Påklædning efter vejret
 • Dit fiskegrej (Der vil være mulighed for at låne grej)
 • Pandelampe!
 • Madpakker og Snacks
 • Spisegrej
 • Sovepose
 • Lagen
 • liggeunderlag
 • Toiletsager
 • Klubben står for aftensmad og morgenmad


Sidste år fiskede vi med regnorm i dagtimerne, hvis du også har lyst til at prøve det, må du meget gerne selv grave en bøtte store regnorm, som du kan have med (Vi deles lidt om dem).
Foreningen sørger for aftensmad og morgenmad. Men vi kunne godt bruge nogle forældre til at bage kage. Meld derfor gerne tilbage, hvis du har mulighed for at tage kage med.

Turen kommer til at koste 75kr. at deltage på. Betaling sker sammen med tilmelding via MobilePay til Emil Pedersen, senest 14dage før turen

Spontane ture
Vi tager af og til på spontane ture, når vejrforhold og tiden er til det, eller en junior forslår en fisketur. Det kan derfor være en god ide at holde sig opdateret på Facebook (https://www.facebook.com/HerningIkastJuniorklub/) eller Instagram for info om disse.

Emil Pedersen:
Tlf.: 51748731
Mail: Emil.ped97 [Email: Emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ]

(Psst… Tjek også seniorenes program, for der sker også noglefede arrangementer, som juniorne også er velkomne til!