Juniorprogram 2021


8. maj, kl. 07:00 – Kysttur
ENDELIG SKAL VI PÅ TUR IGEN! Denne gang tager vi på kysten, og vi skal bare fiske igennem! Vi forventer at skulle kører cirka en time hver vej, og derfor skal vi tidligt op. Vi skal fiske efter sølvblanke havørreder og måske finder vi også en stime hornfisk. Hvilken kyststrækning vi skal fiske afhænger af vind og vejr. Det er en rigtig god ide at have waders eller lignende med, men man kan også nøjes med gummistøvler. Derudover skal du have dit fiskegrej med. Har du ikke noget grej, eller er du i tvivl om, hvilket grej du skal have med, kan du kontakte juniorlederne, da vi har grej der kan lånes. Mikkel Munk disker op med en omgang (mild) Chili Con Carne på stranden, hvis man ikke er til det, skal man selv tage madpakke med. Desuden skal du selv tage noget at drikke med og lidt snacks til i løbet af dagen. Det bliver megagodt!

OBS! Der kan komme ændringer i turen iht. vejret. Husk at melde dig til.

Karupåturen! (max 10deltagere)

24. juli kl. 9:30 – 25. juli kl. 13:00

Foreningen har noget fantastisk vand ved Karup Å, som huser nogle af verdens største havørreder. Det er altså i denne å, at du har muligheden for at fange en drømmefisk. Det er kendt blandt lystfiskerne, at havørreden er mest aktiv i de mørke timer. Så for dem der har lyst til at prøve kræfter med natfluefiskeriet, vil der være mulighed for dette. Der vil være en juniorleder til at hjælpe ved åen og en juniorleder i hytten til dem, der gerne vil sove. Der mulighed for at blive hentet ved åen, hvis man ikke kan fiske begge dage. Vi plejer at lave et lille fluekastekursus i løbet af dagen, så du er klar til aften/nattens havørreder (klubben har ekstra fluestænger, som du kan låne, bare du skriver det i tilmelding)

Det skal du tage med:

 • Waders eller lign.
 • Påklædning efter vejret
 • Dit fiskegrej (Der vil være mulighed for at låne grej)
 • Pandelampe!
 • Madpakker og Snacks
 • Spisegrej
 • Sovepose
 • Lagen
 • liggeunderlag
 • Toiletsager
 • Klubben står for aftensmad og morgenmad


Sidste år fiskede vi med regnorm i dagtimerne, hvis du også har lyst til at prøve det, må du meget gerne selv grave en bøtte store regnorm, som du kan have med (Vi deles lidt om dem).
Foreningen sørger for aftensmad og morgenmad. Men vi kunne godt bruge nogle forældre til at bage kage. Meld derfor gerne tilbage, hvis du har mulighed for at tage kage med. Juniorklubben har i år fået mindre i sponsorat end tidligere, samtidig med at der er kommet flere juniorer i klubben. Dette betyder, at denne tur kommer til at koste 50kr. at deltage på, som dækker nogle af udgifter til transport og mad. Betaling sker sammen med tilmelding via MobilePay til Emil Pedersen, senest 14dage før turen

Vi tager af og til på spontane ture, når vejrforhold og tiden er til det. Det kan derfor være en god ide at holde sig opdateret på Facebook (https://www.facebook.com/HerningIkastJuniorklub/) eller Instagram for info om disse.

Alt tilmelding sker til Emil Pedersen senest 14 dage før turen (tlf.: 51748731, Mail: Emil.ped97 [Email: Emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ])

(Psst… Tjek også seniorenes program, for der sker også nogle mega fede arrangementer, som juniorne også er velkomne til!