Juniorprogram 2022/2023


Klubaftener (19:00-21:00):

14. november – Introaften

28. november – Fluebinding: Karup Å- og Skjern Å fluer

12. december – Julehygge og fluebinding

9. januar – PAKKELEG og nytårshygge

23. januar – Fluebinding: kystfluer sammen med Jim Thaysen

13. februarFluebinding kystfluer

27. februar – Fluebinding: Gedde- og aborrefluer

Juniorture

For alle fisketure gælder det, at tilmelding skal ske til Emil Pedersen senest 14dage før turen.

Maj – Kastekursus hos Zpeylodge
I samarbejde med Zpey og Per Gylling forsøger vi at lave en kursusaften om fluefiskeri, herunder grejudvikling, kastekursus og grillede frankfurtere. Det bliver en hverdagsaften i starten af maj fra klokken 17-21 med mødested ved klubhuset klokken 17.

21. maj – Heldagsfisketur på kysten
Vi skal til kysten i jagten på havørreder og hornfisk. Juniorklubben serverer en pølse med brød på stranden, men vi skal være afsted en hel dag, så husk selv en stor madpakke og rigeligt med vand! Hvor i landet vi skal fiske afhænger af vind og vejr, og det bliver derfor besluttet på dagen. Waders er klart at foretrække. Det bliver en megafed tur!

Vi mødes kl. 07:00 ved klubhuset på Ålykkevej 15, 7400 Herning, og vi forventer at være hjemme igen omkring kl. 19:00.
Turen koster 50kr som betales ved tilmelding.

Juli/august – Makreller på Vestkysten
Vi forsøger at lave en tur til Vestkysten i slutningen af juli / start august. Datoen kan ikke fastsættes, da det kræver særlige vindforhold for at blive en succes. Hold derfor øje med hjemmesiden og Facebook, da turen tidligst bliver varslet en uge før.
Mere information følger.

26. – 27. augustKarupåturen!
Foreningen har noget fantastisk vand ved Karup Å, som huser nogle af Europas største havørreder. Det er altså i denne å, at du har muligheden for at fange en drømmefisk. Det er kendt blandt lystfiskerne, at havørreden er mest aktiv i de mørke timer. Så for dem der har lyst til at prøve kræfter med natfluefiskeriet, vil der være mulighed for dette. Der vil være juniorledere til stede ved åen og i hytten hos dem, der gerne vil sove. Der er mulighed for at blive hentet ved åen, hvis man ikke kan fiske begge dage. Vi plejer at lave et lille fluekastekursus i løbet af dagen, så du er klar til aftens/nattens havørreder (klubben har ekstra fluestænger, som du kan låne, bare du skriver det i tilmelding)

Det skal du tage med:

 • Waders eller lign.
 • Påklædning efter vejret
 • Dit fiskegrej (Der vil være mulighed for at låne grej ved henv. til Emil)
 • Pandelampe!
 • Madpakke og Snacks
 • Spisegrej
 • Sovepose
 • Lagen
 • liggeunderlag
 • Toiletsager
 • Klubben står for aftensmad og morgenmad


Sidste år fiskede vi med regnorm i dagtimerne, hvis du også har lyst til at prøve det, må du meget gerne selv grave en bøtte store regnorm, som du kan have med (Vi deles lidt om dem).
Foreningen sørger for aftensmad og morgenmad. Men vi kunne godt bruge nogle forældre til at bage kage. Meld derfor gerne tilbage, hvis du har mulighed for at tage kage med.

Vi mødes kl. 10:00 ved klubhuset på Ålykkevej 15, 7400 Herning, og vi forventer at være hjemme igen søndag omkring kl. 11:00. Turen koster 75kr.

November – Søfiskeri
Sæsonen for å fiskeriet er nu afsluttet, og derfor søger vi mod de lokale søer i jagten på gedder og aborre. Turen går til Fuglesang sø, hvor vi både skal fiske og lave varm mad.
Mere information følger

Vi mødes kl. 09:00 ved det Blårum og slutter omkring kl. 15.

Spontane ture

Vi tager også på spontane ture, når vejrforhold og tiden er til det, eller en junior forslår en fisketur. Det kan derfor være en god ide at holde sig opdateret på Facebook (https://www.facebook.com/HerningIkastJuniorklub/) eller Instagram for info om disse.

Emil Pedersen:
Tlf.: 51748731
Mail: Emil.ped97 [Email: Emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ]

 • Tjek også seniorenes program, for der sker også nogle fede arrangementer, som juniorerne også er velkomne til!