Juniorklubaften


Program for juniorer i klubhuset 2017

Nu går vi langsomt lysere tider i møde, med lyset kommer forventningerne. Før vi aner det skal vi atter på fisketur. Men så er det dejligt at komme i klubhuset og møde kammeraterne og få en fiskesnak, binde en flue, grine, hygge, lade op til en forhåbentlig spændende sæson med verdens bedste hobby. Som altid er det Ålykkevej 15. fra 19.15.-21.30.  Det er altid en god ide at medbringe bindegrejet. Programmet er som følger:

Mandag 9. januar: Vi er så heldige at Seatrout har sponsoreret en bunke soft lure. Dem vil vi forsøge at få lavet til super agn, hvor du selv skal bemale dem.

Mandag 16. januar: Torben Smedegaard kommer og viser hvorledes, et moderne spinde rig gøres supereffektiv. Kom og lær hvorledes det gøres.

Mandag 30. januar: Vi binder rørfluer til kysten, monteret med små trekroge hængende lineløkke.

Mandag 13. februar: Seniorerne har klubmesterskab i fluebinding. Er sikker på at nogle af jer bør være med denne gang. Vi andre skal binde en sjov flue til kystens langnæbbede hornfisk.

Mandag 20.februar: Vi slutter vinteren af med årets at fiske quiz. Hvor du oveni købet kan vinde en præmie, hvis du er skrap i viden om verdens bedste hobby. Der må meget gerne medbringes kage, eller andet guf.

Håber vi ses i klubhuset til nogle hyggelige aftner.

Hilsen Torben og Jim