Junior vinterarrangement


Junior Vinterarrangementer

Så er vinteren over os. Vi skal finde noget at bruge tiden på, nu hvor det er sværere at komme ud at fiske. Og hvad er bedre end at lave sine egne fluer og spinnere. Der er plads til alle, både garvede fluebindere og nybegyndere. Vi har valgt at lave følgende program:

19. November

Fra kl. 1915-2100 i klubhuset på Ålykkevej. Introduktion til fluebinding. Alle kan være med. Kom og bind en flue, som med sikkerhed kan fange fisk til sommer. Vi har nogle ekstra fluestik i klubhuset, men medbring gerne, hvis du har selv. Gratis dag. Vi har materialer.

3. December

Kl. 1915-2100. Kristoffer Led Jensen, der hvert år fanger adskillige laks i Skjern på sine hjemmelavede spinnere, kommer og viser, hvordan man laver de berømte “kondomspinnere”, som er så effektive i Skjern å. Der bliver mulighed for at lave et par spinnere, som kan bruges, når vi skal til åen igen til sommer. Pris pr mand 50 kr.

15.-16. December

Kl. 1200-1000. Overnatning i Klubhuset. Vær med til en super hyggelig Weekend i klubhuset. Vi binder fluer, ser fiskefilm, og hvis vejret tillader det, så går vi ned til Fuglsang sø og fisker gedder et par timer. Er det vindstille kan vi også øve fluekast på græsplænen foran klubhuset. Pris pr. mand 100 kr. Vi sørger for materialer, lokaler, mad og drikke. Husk sovepose, liggeunderlag, varmt fisketøj, geddefiskegrej og fluestang.

14. Januar

Kl. 1915-2100 i klubhuset. Fluebinding. Vi binder geddefluer, p&t fluer eller å-fluer, alt efter, hvad vi har lyst til. Gratis dag. Vi har materialer.

 

Håber vi ses i klubhuset til nogle hyggelige arrangementer. Meld tilbage til os, hvilke dage i kan, så er det lettere at stå med materialer klar.

Mvh

Jim Thaysen (41415324) og Torben Smedegaard (61168920)