Junior Geddetur


I søndages har juniorerne været afsted på geddetur. 6 drenge var mødt op, klar til kamp med de skarptandede. Efter at være mødtes ved klubhuset gik turen til Sunds sø, hvor der skulle fiskes fra land. Efter en kort introduktion til søen, fiskeriet og grejet, hvor “Seatrout” havde været behjælpelig med sponsorat af en stor kasse woblere, blink og spinnere, kunne fiskeriet begynde. Allerede efter ca en halv time huggede den første gedde på en af de døde skaller, som blev fisket på bunden. Philip gav modhug og efter en god fight kunne han lande sin første gedde på ca. 2 kg. Derefter var han ikke til at skyde igennem. Ca en halv time efter var der igen bud efter en skalle, og denne gang kunne Mads lande sin første gedde også på ca. 2 kg.

Efter en pause med grillning, franske hot dogs og sodavand var det igen tid til at fiske. Her kronede Philip fangsten med endnu en gedde. Denne gang fanget på et 25 cm gummidyr, som juniorlederen havde forsøgt at fortælle de unge, virkede ganske godt. Derudover blev det til en lille aborre til juniorlederen, samt en hel masse hygge ved søen, hvor forårsvejret for en gangs skyld var med fiskerne.

Juniorlederne Jim og Torben ser frem til næste tur på Torsdag den 17. maj, hvor det går mod kystens havørreder og nok især hornfisk. Skulle du have glemt at tilmelde dig, så ring til Jim eller Torben, så kan det stadig nåes.