Hvordan opretter jeg et indlæg på websiden? 2


Alle personer der er oprettet som bruger kan skrive et indlæg på websiden. Dette gøres ved at logge ind og gå til skriv indlæg fanebladet. Her kan du indtaste en titel og tekst på dit indlæg.

Du kan uploade et billede til dit indlæg ved at bruge upload formularen nedenunder tekstfeltet hvor du skriver indlægget.

Under kategorier i højre side kan du vælge de kategorier du mener at indlægget hører under.

Herefter er det at klikke på ‘Send til gennemkig’ knappen og indlægget sendes til webredaktionen for godkendelse (eller ‘Udgiv’ knappen hvis du har rettigheder til at udgive et indlæg uden godkendelse). Du kan også gemme indlægget som en kladde og gøre det færdigt senere.

Webredaktionen forbeholder sig rettighederne til at lave små ændringer i teksten.


2 thoughts on “Hvordan opretter jeg et indlæg på websiden?

 • Lars Relund (HSF web) Indlægsforfatter

  Den gamle model byggede på en anden teknik, som ikke er mulig med det nye system. Jeg syntes nu faktisk at de nye muligheder er ligeså gode. Nu har man mulighed for at få en mail tilsendt når der sker noget nyt eller holde sig ajour via feeds.

  Tjeck https://www.hi-lf.dk/?p=381.

  Fangster må man dog stadig desværre tjekke manuelt.

 • Henrik Lodahl

  Hej webs!

  Ved ikke om det er den rette side at komme i kontakt med jer, men har ikke fundet andre vinkler.
  Allerførst – synes hjemmesiden er blevet mere spændende i form af depat-indlæg m.m. som gør hjemmesiden mere spændende/levende.
  Det jeg savner i forhold til den “gamle model” – er hvor jeg kan se hvilke “nyheder” der er sket siden jeg sidst var på siden. Er det noget der kan gendannes?
  mvh
  henrik

Lukket for kommentarer.