Hesselvig Enggaard 4


Kære medlemmer

Det er glædeligt at kunne meddele jer, at vi har fået en aftale på plads med de nye ejere på Hesselvig Enggaard.

Lejemålet fortsætter på samme vilkår som tidligere.

Så nu kan I godt få indbetalt årskortet, meldt jeres nabo ind, og få bundet nogle farlige fluer til d. 16. april.

God weekend

Svend


4 thoughts on “Hesselvig Enggaard

 • Jim Thaysen

  Herligt herligt, det er rigtig godt for foreningen. Som vores “gamle” formand Jens skriver, er det en af hjørne stenene i foreningens fiskevande. Vi holdt fast i Hesselvig og Vorgod. Selvom fiskeriet var sløjt. Klogt valg! For nu kan vi med god samvittighed være med til at høste frugterne af det fiskeri vi har været med til at skabe selv. Derfor skal der lyde en stor tak til vores nye lodsejer og bestyrelsen. For ingenting kommer af sig selv (kun lommeuld). Det er dejligt atter at tænke på de grønne enge ved Hesselvig.
  Med stor sportsfisker hilsen Jim Thaysen.

 • Jens løntoft

  Hurra! Det vil jeg kalde den siddende bestyrelses svendestykke.
  Hesselvig Enggaard har siden 1933 med nogle få års undtagelse været en del af Herning Sportsfiskerforenings fiskevand.
  Mange laks og havørreder er, før Skjernåen blev rettet ud med det resultat at lakse/havørredfiskeriet gik katastrofalt tilbage, blevet landet her.
  I de senere år har lystfiskere og andre gjort en fantastisk indsats for at redde Skjern Å laksen og sammenholt med genslyngningen af Skjern åen begynder vi nu at se resultatet af vore anstrengelser.
  Så selv om der er kvoter på hvor mange laks/havørreder der må hjembringes, så er det dejligt, at vi fortsat kan nyde den fantastiske natur ved Hesselvig Enggaard og med laksens genkomst er der igen mulighed for hvinende liner syngende hjul – altså fisk vi fangede – og fisk vi mistede.
  Også en tak til vore nye bredejere,som har haft forståelse for den fiskepleje der er nødvendig for at vi kan opretholde/forøge lakse/havørrebestanden i Skjern åen.
  Pas nu på stykket, ryd op efter jer, så vi fortsat kan have et godt forhold til vores nye lodsejere.
  Endnu engang godt gået Svend og i andre i bestyrelsen!

  Vi ses derude
  Jens Løntoft

 • Niels Præst

  Hej Svend og I andre bestyrelsesmedlemmer.
  Det var dog en glædelig meddelelse at få, lige her inden kommende generalforsamling. Godt at få sådan en forhandling på plads. A ka æ la være mæ å sige tak, manne tak!

 • fynbo erik

  Det var den melding jeg vntede på så jeg melder mig ind igen.Hellselvig stykket er noget af det bedste i skjen å så ret fantastisk gjort i disse trængselstider, altså at kunne indgå en ny aftale ovenpå den gamle og så med nye ejere.
  Var medlem for ca 10 år siden i nogle år.
  Jeg glæder mg til igen at besøge det dejlige vand i skarrild og karup
  mvh fynboen

Lukket for kommentarer.