Herning Ikast lystfiskerforening 1


Under denne overskrift prøver vi igen med en fusion, mellem Herning og Ikast sportsfiskerforeninger. Lystfiskerforening fordi vi fisker primært af lyst, og ikke konkurrence.

background4

Efter at det har ligget i dvale i små 10 år, er bestyrelserne blevet enige om at det nu er tid for en fusion. Hvad der før er sket mellem HSF og ISF er lagt bag os og vi vil se fremad, og for at sikre så meget fiskevand både lokalt som i øvrige vande. Økonomisk fordel vil vi nok ikke lige se med det samme. Vi skal først have set hvilket vand der vil blive brugt, men over en kort årrække er det vores håb at vi bliver stabiliseret, og kan få fremgang. Mange foreninger har haft medlemstilbagegang, og det har også været tilfældet i vores. Vi håber at vi kan skabe en endnu bedre, og stærkere forening i det midtjyske, med mere fiskevand, flere medlemmer, og aktiviteter for vores medlemmer.

Vi håber dette tiltag vil blive vel modtaget af begge foreningers medlemmer, som også kan se fornuften i dette tiltag.

Arbejdet har stået på i december og vi er nået til følgende.

  • Medlemmer af HSF må fiske på ISF vand, og ISF må fiske på HSF vand.
  • Kontingent er uændret (det nuværende) for begge foreninger i 2016.

  • I 2017 er kontingentet ens for medlemmerne i den nye forening. Bestyrelserne forslår et kontingent for a-medlemmer (senior) på kr. 1250,00.

Vedtægter for den nye forening vil blive foreslået godkendt på generalforsamlingerne i HSF og ISF i 2016. I starten af 2017 bliver der så en stiftende generalforsamling for den nye Herning Ikast lystfiskerforening.

Vedtægter for HIL kan ses på hjemmesiden.

 

De bedste fiskehilsner og knæk & bræk i 2016.

Formænd : Jan Møller Jensen HSF og Martin Berger ISF.


One thought on “Herning Ikast lystfiskerforening

Lukket for kommentarer.