Grill ved Hytten i Karup 2


Grill ved Hytten I Karup

Hønsetyven – smeden – fluebinder – Fup, ja kært barn har mange navne, Jens Christensen har lavet en grill / røg-ovn som nu er støbt ned/fast ved hytten.

Fredag d.30. maj var dagen for indvielsen af grillen. Jens og hans tro væbner og arbejdsmand Jørn startede med indkøb meget tideligt om morgenen for derefter at drage til Karup. Jeg kom der op ved 16 tiden. Der var hullet gravet og første nedstøbnings øl blev nydt i et fantastisk vejr.

Gril

 

Arbejdsmanden blev under kyndig vejledning af Jens og jeg sat i gang med at blande beton – Jens hentede vand og jeg tog et billeder, god arbejdsfordeling. Der blev blandet beton – støbt, holdt nødvendige pauser og flere kloge hoveder kom til med råd og vejledning.

gril6

Endelig omkring kl. 19 kunne der så tændes op for første gang. Med stor spænding og kæmpe forventning var der stille som første gang man fik en slik pose – ville kullet nu blive klar – kunne den riste pølser og sidst men ikke mindst kunne man røge sild i den. Her kan jeg kun sige: ” DEN KAN DET HELE”

Efter 10 -15 min. var kullene klar og de første frankfurter kom på. De blev forsøgsvis grillet med både åben og lukket hat og det virkede – senere efter et par timers fiskeri blev der røget sild. Det kunne den også. Alt i alt en fantastisk flot grill og røgeri til mindre fisk eller fileter.

Alle kan benytte grillen, men pas nu på den, den skulle gerne holde i mange år.  Når man så har spist – drukket ja hvad ved jeg.

 HUSK  AFFALDET SKAL MED HJEM.

grill 4                                         grill 5

Vi i bestyrelsen vil hermed takke Jens for grillen.


2 thoughts on “Grill ved Hytten i Karup

 • Karl-Ole Frandsen

  Sikke et flot stykke arbejde der er lavet ved at etablerer en fastmonteret gril ved hytten. Vi prøvede den af Lørdag aften ( 14/6 ) og må sige den kan grille pølser på rekordfart, noget man skal være OBS på.
  For øvrigt en hyggelig aften med vin og øl på bordet og en god snak, samtidig med at der var Karup Å Festival på Campingpladsen ,med Johnny Madsen & Lars Lilholt, jo det svingede rigtig ved Karup Å denne aften.

 • Jim Thaysen

  Tak til Jens og Jørn.
  I har iderne, men endnu bedre, i udfører dem også. SUPERFLOT !
  Og Andreasen prøv lige at tjekke op om der er mulighed for at få en øl tønde
  bakset på plads ved siden af grillen. Glæder mig til at hygge med jer alle ved grillen. Go Sommer til jer alle.

Lukket for kommentarer.