Generalforsamlingen


Som nyvalgt formand for HSF vil jeg lige skrive et par ord om mig selv, for jer som ikke kender mig. Jeg er 36 år og bor mellem Fasterholt og Brande sammen med min kone Hanne og vores 2 døtre. Jeg er alsidig lystfisker, med fluestangen som mit foretrukne våben. Jeg har været medlem af HSF siden 1995.

Bestyrelsen vil gerne takke de fremmødte på generalforsamlingen for den store støtte vi fik til vores arbejde, samt forståelsen for den kontingentstigning vi foreslog for 2009. Det er usædvanligt at generalforsamlingen afviser bestyrelsens forslag om kontingentstigning, for selv at foreslå en højere stigning, endda med stort flertal. Vi står overfor store udfordringer, specielt ved Skjern å, hvor private konsortier ligger på lur for at overbyde os, derfor er det vigtigt at vi i HSF ruster os økonomisk til fremtiden.

Bestyrelsen appelerer til de af vores medlemmer, der ikke deltog på generalforsamlingen, og derfor ikke hørte den gode og saglige debat, om at have forståelse for kontingentstigingen for 2009 og ikke vende HSF ryggen. Selv med stigningen, er vi stadig en billig forening med mange kilometer spændende alsidigt fiskevand. Det er vigtigt at vi løfter i flok for at styrke vores forening og for at kunne sikre vores fiskevand for fremtiden. Så har du endnu ikke betalt dit kontingent, så skynd dig at gøre det og tag gerne naboen eller en ven med, vores forening bliver nemlig stærkere af det.

Knæk og bræk til jer alle i den nye sæson.

Svend Fabricius-Svendsen