Forslag til week-endens fisketure 1


Der er tilsyneladende en hel del regnbueørreder i vores fiskevande i Skjern Å systemet for tiden, så måske var det en idé, at ofre lidt tid på dette fiskeri i tilløbene også. Hvis du lige kigger ind på fangstrapporten kan du se, at også Karstoft Å og Rind Å er kommet på tavlen og måske står der også som tillægsgevinst laks (især i Rind Å) skulle chancen være stor.

Fangstrapporten bliver næsten ajourført dagligt for tiden så slå lige vejen forbi og se hvad der er sket siden du sidst var inde og tjekke.

Knæk & bræk

Redaktionen


One thought on “Forslag til week-endens fisketure

 • Ejler Nielsen

  Hej Flemming

  Det er en rigtig god ide du her kommer med, så turen går til Rind å i morgen.
  Jeg skal ud at afprøve min nye 9 fods klasse 4, specielt indkøbt til Fjederholt og Rind å, så det gør ikke lige så meget hvis der ikke er laks der hægter sig på i morgen.

  Har været ved Skjern å 4 gange her i april, ved transformator området, den nye hytte, og 2 gange øverst på Hesselvig stykket, med flue og spin. Det der undrer mig er at jeg ikke har set skyggen af en fisk overhovedet, det tror jeg ikke er sket før på samme mange fisketimer, eller os har jeg glemt det.

  Eller er alle fiskene i Albæk, der hiver de godt nok både havørred og laks på bredden i meget stor stil.

  Nå tilbage til din opfordring til weekendens tur, den glæder jeg mig til.

  Med venlig hilsen

  Ejler Nielsen

Lukket for kommentarer.