Juniorklubben

Emil Pedersen og Mikkel Munk står for juniorafdelingen. Det er en afdeling med det sociale og hyggen i centrum, men også et sted, hvor du har mulighed for at lære meget om fiskeri.

Er du klar til at få et godt grin, godt kammeratskab, ubeskrivelige stunder ved vandet, ja måske få chancen for at fange den helt store fisk. Så er HI-LFs juniorklub lige et sted for dig. Har du en ven eller veninde er du mere end velkommen til at tage dem med på en gratis prøve, både på vores ture men også vores klubaftener. Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af HI-lF’s juniorafdeling, og du får gennem medlemskabet mulighed for en masse fisketure, fluebinding, spinnerbyg og meget mere

Juniorklubben sponsoreres af Handelsbanken.

I fiskesæsonen vil vi afholde forskellige fisketure. Turene er sponseret af Handelsbanken og planlagt ud fra juniorernes og leders interesse. Derfor kommer datoerne først i Januar. Men husk at få plottet datoerne ind i kalenderen, når de kommer. Det kunne være mega fedt, hvis du også tog din kammerat med på en tur, så han/hun også kunne opleve det sjove ved fiskeri.

En god fisketur kræver altid, at dit udstyr er i orden, samt at beklædningen kan holde dig varm og tør. Da for lidt tøj hurtig kan ødelægge en ellers god fisketur. En fornuftig madpakke og noget at drikke. Sørg desuden for at overholde tilmeldingsfristerne, da vi jo skal sørge for, at der er plads til alle i bilerne og der på nogle af turene er et max. på antal deltagere.

Udgangspunktet ved turene er, at I har jeres eget grej med. Vi har dog også grej, som kan lånes. Hav gerne skridtstøvler el. waders med til alle ture. Til turene er det en god idé med madpakke. Vi vil dog på nogle af turene lave mad i det fri, men dette vil stå i beskrivelsen af turen.

Hvis I har spørgsmål til enten en af vores ture, vores program eller jeres grej er i velkommen til at kontakte enten Emil eller Mikkel.

Tilmelding til turene SKAL ske til Emil Pedersen

I juniorklubben er fiskeri ikke bare at kaste en krog i vandet. Når vi starter op på vores klubaftener i vinterperioden, får du lov til at fordybe og udfolde dig kreativt i discipliner som fluebinding, maling af jiggs og spinnerbyggeri. Selvfølgelig i samarbejde med kyndige juniorledere, som bestræber sig på at gøre juniorerne så dygtige og selvstændige som muligt. Desuden byder aftenerne på godt humør, en masse snak om både fiskeri, og det man lavede i skolegården, blandet med en vis viden og teori om fiskeriet.

Kom og vær med! Det er super hyggeligt, og alle u/18 er velkomne. Det foregår i klubhuset – En lækker træhytte på Ålykkevej 15, 7400 Herning, fra kl. 19-21:30.  Måske har du også en kammerat, som gerne vil med og snuse til fiskeriet.

Mvh

Emil Pedersen, tlf: 51748731, email: emil.ped97 [Email: emil.ped97 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ] og Mikkel Munk, tlf: 29466224 , email: mikkelmunk001 [Email: mikkelmunk001 #AT# gmail.com - erstat #AT# med @ ].

Lederne

Emil Pedersen

23 år, bor i Århus og studere Bygningsdesign på Aarhus universitet. Jeg er en meget almen lystfisker og dyrker fiskeriet i mange af dens former, dvs. alt fra medefiskeri på fredfisk til fluefiskeri på laks og havørred.

Emil med en flot gedde.

Mikkel Munk

18 år og bor i Lind

Jeg er en meget almen lystfisker og dyrker mange forskellige typer fiskeri. Jeg fisker dog oftest på kysten eller ved åen.

Mikkel med en flot havørred.