Juniorklubben


Mikkel Munk, Mads-Emil Mogensen og Emil Pedersen står for juniorafdelingen. Det er en afdeling med det sociale og hyggen i centrum, men også et sted, hvor du har mulighed for at lære meget om fiskeri.

Er du klar til at få et godt grin, godt kammeratskab, ubeskrivelige stunder ved vandet, ja måske få chancen for at fange den helt store fisk? Så er HI-LFs juniorklub noget for dig. Har du en ven eller veninde er du mere end velkommen til at tage dem med på en gratis prøve, både på vores fisketure men også til klubaftener. Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af HI-lF’s juniorafdeling, og du får gennem medlemskabet mulighed for en masse fisketure, fluebinding, spinnerbyg og meget mere.

Juniorklubben sponsoreres af Handelsbanken.

I fiskesæsonen tager vi på forskellige fisketure. Turene er sponseret af Handelsbanken og planlagt ud fra juniorernes og leders interesse. Derfor kommer datoerne for fisketurene først omkring årsstart. Husk at få plottet datoerne ind i kalenderen og tilmeld dig hurtigst muligt, så du er sikker på at få en plads

En god fisketur kræver altid, at dit udstyr er i orden, samt at beklædningen kan holde dig varm og tør. Da for lidt tøj hurtig kan ødelægge en ellers god fisketur. En fornuftig madpakke og noget at drikke. Sørg desuden for at overholde tilmeldingsfristerne, da vi skal sørge for, at der er plads til alle i bilerne.

Udgangspunktet ved turene er, at I har jeres eget grej med. Vi har dog også grej, som kan lånes. Hav gerne skridtstøvler eller waders med til alle ture. På nogle af turene laver vi mad i det fri, dette vil stå i beskrivelsen af turen.

Hvis I har spørgsmål til enten en af vores fisketure, vores program eller jeres grej er I velkommen til at kontakte enten Emil eller Mikkel.

Tilmelding til turene SKAL ske til Emil Pedersen

I juniorklubben er fiskeri ikke bare at kaste en krog i vandet. Når vi starter op på vores klubaftener i vinterperioden, får du lov til at fordybe og udfolde dig kreativt i discipliner som fluebinding, maling af jiggs og spinnerbyggeri og meget mere. Selvfølgelig i samarbejde med kyndige juniorledere, som bestræber sig på at gøre juniorerne så dygtige og selvstændige som muligt. Desuden byder aftenerne på godt humør, en masse snak om både fiskeri, og det man lavede i skolegården, blandet med en vis viden og teori om fiskeriet.

Kom og vær med! Det er super hyggeligt, og alle u/18 er velkomne. Det foregår i klubhuset – En lækker træhytte på Ålykkevej 15, 7400 Herning, fra kl. 19-21:00.  Måske har du også en kammerat, som gerne vil med og snuse til fiskeriet.

Mvh

Emil Pedersen, tlf.: 51748731, email: emil.ped97@gmail.com, Mikkel Munk, tlf.: 29466224 , email: mikkelmunk001@gmail.com og Mads-Emil Mogensen tlf.: 26717044

Lederne

Emil Pedersen

Jeg er en meget almen lystfisker og dyrker fiskeriet i mange af dens former, dvs. alt fra medefiskeri på fredfisk til fluefiskeri på laks og havørred. Jeg bor i Silkeborg.

Mikkel Munk

Jeg er en meget almen lystfisker og dyrker mange forskellige typer fiskeri. Jeg fisker dog oftest på kysten eller ved åen. Jeg bor i Lind

Mads-Emil Mogensen

Jeg er en meget almen lystfisker, og dyrker alt fra kyst og å fiskeriet efter
havørreder, til mede fiskeriet efter karper. Jeg bor i Vildbjerg