Hytten ved Hessellund


HI-LF råder over en smuk hytte ved Hessellund som ligger ved ådalen lige ned til vores fiskevand. Hytten udlejes til en pris på 100kr pr. overnatning pr. person. Som betales ved afhentning af nøglen. Der er ikke indlagt vand og strøm. Der er dog lys via 12 volt batterier der bliver opladet via solpanel. Der er wc i skuret og 5 sovepladser og 2 gasblus. alt i bestik og tallerkner, glas og kopper. drikkevand skal man evt. selv medbringe.

Hytten kan også benyttes af medlemmer i forbindelse med fisketure uden overnatning, men kun når hytten ikke er udlejet.  Nøglen kan lånes ved henvendelse til Kaj. Drikkevand kan hentes ved vor lodsejer Gdr. Vagn Petersen, Hessellundvej 14 (Indkørsel fra Hessellundvej).

Følgende skal foretages inden afrejse:

  • Der må ikke efterlades madvarer og affald i hytten.
  • Hytten rengøres inden den forlades (fejes, måtter bankes og evt. gulvvask)
  • Affaldspose tages med hjem, og affaldsstativet efterlades uden pose.
  • Lokumsspanden skal tømmes og rengøres.
  • Vær forsigtig med flaskegassen. Der skal være lukket for gassen, når hytten forlades. Er en gasflaske tom – så underret Kaj Andreassen.

Det vil være dejligt om du skrev i gæstebogen (evt. kun navn og dato). Har du fanget en fisk, vil vi sætte pris på at få et billed til opslagstavlen. Ved mangler eller klager skal henvendelse ske til Kaj Andreassen.

Al henvendelse vedr. leje af hytten:

Kaj Andreassen
Bredgade 80
7441 Bording
Tlf.:  2966 5742