Foredrag: Fluefiskeri i Skandinavien 1


Hope Fjorden-08-09-062

Igen i år har Herning-sportsfiskerforening fået fat i Morten Valeur som denne gang har et nyt og spændende foredrag i ærmet:

Fluefiskeri i Skandinavien

I en tid hvor rejsemålene ikke kan blive fjerne nok, er det let at glemme de mange muligheder, vi har lige rundt om hjørnet. Skandinavien er ikke kun laks og havørred, men også et væld af andre spændende fiskearter. Gennem ord og billeder begynder rejsen på vulkanøen Island med krystalklare vandløb og smukke ørreder. Videre går det til Norges kyster, hvor arter som havaborre, sej, lubbe og mange andre venter. Sidst, men ikke mindst flyver vi ud i Nordsveriges øde vildmark for at møde uspoleret natur og vilde fisk. Billederne er krydret med fisketeknik, fluevalg og rejsetips. Følg med på en fluefiskers rejse.

Vel mødt til foredrag med Morten Valeur.

Foredraget vil finde sted i HSF klubhuset Mandag den 30. November 2009 fra kl. 19.30. Som sidste år vil der være et begrænset antal pladser på 50 mand. Pris pr. billet er kr. 75,00 og kan købes ved Seatrout viborgvej 97, 7400  Herning

Der vil også være mulighed for at støtte foreningen ved køb af Amerikansk lotteri

Island07-0480


One thought on “Foredrag: Fluefiskeri i Skandinavien

 • Jim Thaysen (klubhuset HSF)

  Tak for et godt foredrag i klubhuset.
  Morten Valur, er faktisk ligeså skrap med kameraet, som han er ved bindestikket. Vi blev guidet rundt i bla, Island,Lappland ,og Norge.
  Så billeder af fantastiske smukke fisk, som blev fanget i noget helt unikt natur. Som ligger lige rundt om hjørnet, til en billig penge. Men geddefiskeriet med flue tror jeg står Mortens hjerte nærmest. Jeg fornemmede en extra glød i hans øjne, når han fortalte om de store springende gedder højt mod nord. Men luppe og sej i 5-6.kilo klassen, giver også fluestangen overarbejde. Morten er dog nået til det punkt i sit lystfiskeri, det handler ikke kun om størrelse! Men om at fange smukke fisk i unik natur og gerne vanskelige fisk. Her finder han den rette udfordring.

  Tak til Kenneth,som havde fået Morten Valur til Herning .

  Jim Thaysen.

Lukket for kommentarer.