Karup Å


Den blå linie viser hvor HI-LF har fiskevand. Den sorte/gule linie viser hvilken side af åen HI-LF har fiskeret. Gul linie betyder at strækningen er forbeholdt medlemmer. Sort linie betyder at der kan købes dagkort på stykket.

Generelt anbefaler vi ikke at du printer kortene, men i stedet for bruger din mobil til at se fiskekortene før, på vej til og ved fiskevandet. Det er muligt at få rutevejledning til de forskellige parkeringspladser: Åben et af de enkelte kort over fiskevandet. Klik på et P-plads icon og tryk på rutevejledningsiconet. Du kan også se vores lille vejledning på YouTube. Bemærk generelt vil du ofte få en rute hen til nærmeste adresse ved P-pladsen (afhængig af hvilken rute  software du bruger), men du kommer tæt på. Du skal altså selv nær studere kortet for at finde frem til P-pladsen!

Hvis du absolut vil printe kortet kan du åbne et af de enkelte kort over fiskevandet og maksimere kortet. Zoom herefter ind på det område du gerne vil printe og tryk print (Ctrl-P). Du kan også se vores lille vejledning på YouTube.