Fiskevande


HI-LF har fiskevand til rådighed mange forskellige steder. Under menuen kan du se kort over fiskevandene og beskrivelser af de forskellige stykker. Du kan også få et overblik over alle stykkerne på vores store interaktive kort og tage et nærmere kig på de enkelte kort for hvert fiskevand.

Det store interaktive kort bruges bedst når du sidder ved en stor skærm som giver et godt overblik. Her kan du se alle fiskevandene samlet og zoome ind på de forskellige stykker. Det er også muligt at se stednavne ved fiskevandet. Kortet egner sig ikke til print.

Generelt anbefaler vi ikke at du printer kortene, men i stedet for bruger din mobil til at se fiskekortene før, på vej til og ved fiskevandet. Det er muligt at få rutevejledning til de forskellige parkeringspladser: Åben et af de enkelte kort over fiskevandet (se nedenstående links). Klik på et P-plads icon og tryk på rutevejledningsiconet. Du kan også se vores lille vejledning på YouTube. Bemærk generelt vil du ofte få en rute hen til nærmeste adresse ved P-pladsen (afhængig af hvilken rute  software du bruger), men du kommer tæt på. Du skal altså selv nær studere kortet for at finde frem til P-pladsen!

Hvis du absolut vil printe kortet kan du åbne et af de enkelte kort over fiskevandet og maksimere kortet. Zoom herefter ind på det område du gerne vil printe og tryk print (Ctrl-P). Du kan også se vores lille vejledning på YouTube.

Interaktivt kort over alle fiskevande

Kort over hvert fiskevand