Fiskevand 2


Bestyrelsens udmelding om at evaluere på indtægter og udgifter, har affødt en fin debat på hjemmesiden, nogle mere seriøse and andre. Ingen skal være i tvivl om at det sidste vi ønsker at gøre, er at opsige fiskevand, det har altid været vores holdning. Og dertil skal siges, at vi selvfølgelig vil holde bredden i vores udbud af fiskevand, for stadig at være en attraktiv forening.

Vi vil først og fremmest forsøge at finde indtægter, via flere sponsorer, afholde arrangementer og andet. Til dette punkt vil bestyrelsen gerne høre fra medlemmer der sidder med gode ideer.

Vi har tidligere forsøgt os med OK benzinkort, som blev udsendt med et medlemsblad, dog uden den store opbakning.

Bestyrelsen vil gerne høre om vi har et medlem eller to, der kunne tænke sig at være sponsor ansvarlige, idet godt sponsor arbejde virkelig kan rykke noget. Ligeledes vil vi gerne høre fra medlemmer der selv har, eller arbejder i et firma der kunne være interesseret i at sponsorere HSF.

Det næste vil blive at forsøge at forhandle prisen ned på noget af vores vand, hvilket vi allerede har gennemført med succes på nogle strækninger.

Vi vil appelere til vore medlemmer om at reklamere for HSF, det kan være indlæg på andre fiskehjemmesider, eller sætte sig for at finde mindst et nyt medlem, hvilket jo er de bedste og nemmeste penge 🙂

Husk at vi alle har et ansvar for vores forening.

På bestyrelsens vegne

Svend

 


2 thoughts on “Fiskevand

 • Svend Fabricius-Svendsen (formand HSF) Indlægsforfatter

  Hej Asbjørn

  Det med kommentaren om mindre seriøse indlæg står for min regning. Det jeg hentyder til er kommentarer som snobberi, og at vi er ved at miste grebet, det er ganske enkelt useriøst!
  Vi driver som betsyrlese en god og sund forening, vi arbejder hårdt for HSF og for at vi alle kan komme til vandet og få gode oplevelser – og vi gør det faktisk godt. Derfor gider jeg ikke høre sådanne kommentarer. Alle er velkomne til at stille op til bestyrelsen, hvis man mener at kunne bidrage. Dog oplever vi sjældent kampvalg, når vi har valg.
  Lad mig slå fast: der er ikke opsagt, ej heller taget beslutning om at opsige vand. Men læs nu mit indlæg og forstå det, der står en del andet end at indlæggene er useriøse. Det er alles pligt at støtte vores forening så vi kan beholde vores vand. Det går ikke kun ud på at betale sit kontingent, det er ligesom en idrætsforening, der skal køres unger, dømmes kampe, vaskes trøjer, være trænere og meget andet, og hvis man ikke løfter i flok så går det ikke.
  Jeg lukker for kommentarer nu, og det er ikke et udtryk for at vi er konfliktsky, det gøres ganske enkelt fordi vores hjemmeside ikke skal bruges til diskussionsforum. Såfremt du eller andre ønsker at kommentere eller har gode ideer, så skriv til os på mail eller ring, jeg er altid frisk på en seriøs snak.

  Med venlig hilsen, samt knæk og bræk
  Svend

 • Asbjørn Jensen

  Synes det er godt og produktivt med debat, men har gennem læst tråden omkring nyt fiskevand og vil da sige at jeg ikke mener der er useriøse indlæg i den tråd, Jeg vil da som medlem meget gerne vide hvad der er en useriøs holdning til diskussionen om fiskevand.
  Er det der hvor bestyrelsen opfordres til at opsge lidt af det dyre vand i stedet for? er det der hvor mistanken luftes om at beslutningen er taget, tror der henvises til at der i indlægget står “Vi vil naturligvis ikke pille ved vores attarktive vand i hovedløbet af Skjern å og Karup å.”
  En sund debat kræver respekt for andres ytringer og at man går efter bolden og ikke manden, jeg synes at hvis man anklager andre for at være useriøse, så må man som minimum også forholde sig til indlægget, og jeg kan se at den sidste melding faktisk efterlyser bestyrelsens respons, og den er jo faktisk bare, “indlæggene er useriøse”, dette er ødelæggende for en debat som man selv har bedt om.

Lukket for kommentarer.