Er havørrederne kommet på HI-LF vand? – Ja det er de


Der er set havørreder oppe hos os, ja der er da også blevet fanget noget.

Bestyrelsesmedlem Allan Bay kan berette flg.

Der er havørreder på HI-LF`s vand ved Karup. Jeg mødte Per Flakker, oppe på “Rens” Vi sad på bænken og snakkede om fiskeriet, og stykkerne oppe omkring Karup. Per fortalte mig en masse, om navnene på hullerne ned over stykket. Jeg kunne fortælle per, at jeg dagen før havde haft en fisk til wobleren, men den havde ikke fået ordentlig ved, jeg pegede op på svinget, per kunne fortælle mig, at det var “Giraffen” og der var der næsten altid en fin fisk. Per kørte hjem og jeg gik op til landevejen, for at starte fiskeriet. En blue ivar blev sat på forfanget, og jeg fiskede forholdsvis hurtigt ned over stykket, da jeg kom til “Giraffen” kom en god bølge op bag fluen og fisken tog, en rolig fight fulgte og jeg kunne håndlande en fin hanfisk, på 65 cm og 3,4 kg Knæk& Bræk.