En stor tak til bestyrelsen 2


Puha – netop hjemvendt fra Norge og tjekker lige Hernings hjemmeside hvor debatterne går heftigt. Jeg vil gerne takke for det kæmpe arbejde bestyrelsen for Herning Sportsfisker Forening ligger for dagen. Jeg ved at jeres arbejde for at gøre det godt for alle vi andre, er hentet fra jeres dyrbare fritid. Fritid hvor I ligesom vi andre istedet kunne svinge fiskestangen. Jeg er jer umådelig taknemmelig. I burde belønnes for jeres indsats og ikke mindst værdsættes, som jeg hermed forsøger.

Tusind tak for en rigtig god forening, noget fantastisk fiskevand og en hyggelig stemning.

Mvh. Kenny Frost


2 thoughts on “En stor tak til bestyrelsen

 • Jan Poulsen

  Som Torben vil jeg gerne bakke op om denne cadeau til det arbejde bestyrelsen udfører for alle vi andre. Det vil faktisk være meget passende at citere mit eneste idol her:

  “Aldrig har så mange, haft så få, at takke for så meget”

  Kæmphilsen

  Jan Poulsen

 • Torben Smedegaard

  Jeg er helt enig med Kenny. Vi har en rigtig god bestyrelse, som gør et enestående, og vel at mærke frivilligt stykke arbejde. Der skal absolut være plads til en konstruktiv debat, også her på siden. Men jeg vil også godt komme med min opfordring til, at man, når man debaterer, absolut vælger de ord man vil bruge med omhu. Det burde ikke være sådan, men jeg kan se, at det til tider kan være et utaknemmelig job at sidde i bestyrelsen.

  Det er bestyrelsens opgave at varetage, at vi hele tiden har det bedst mulige fiskevand for pengene.Dette blev helt efter bogen lagt ud, så folk kunne komme med deres bidrag, så alle har noget at skulle sige. Måden kræver dog at man kan finde ud af at skrive sit indlæg i en ordentlig tone. Det er også bestyrelsens opgave at gøre opmærksomme på regler vedr. håndtering af laks, sådan som SÅS har opfordret til. Bestyrelsen er i denne henseende bare dem, som gør opmærksom på, hvordan det skal være. Jeg mener derfor, at det er urimeligt at skyde på dem, hvis man føler sig forfulgt, blot fordi de efterlever SÅS regler.

  Dette indlæg er ikke skrevet, for at en ny nu skal kommentere indlægget den anden vej, men mere for at bakke op om bestyrelsen. Dermed er det også for at sikre, at det ikke bliver så utaknemmeligt, at vi ikke har nogen frivillige hænder til at varetage det fantastiske fiskevand vi har(for små penge) om 5 og 10 år.

  Med fiskehilsner og tak for en god forening

  Torben Smedegaard

Lukket for kommentarer.